خیـال_او مدیر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 عنوان حاجاتتونو بگید آیت الکرسی بخونم براتون❤🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 5312 بازدید | 1352 پست میشه واسه حاجت محال منم یه صلوات بفرستین❤🦋ممنون میشم.. خیلی وقته منتظرم خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾 1403/08/09 | 03:11 194 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾ خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 سلام عزیزم برای حاجت رواییتون صلوات فرستادم ان شاالله بهترینها براتون رقم بخوره لطفاً شما هم برای شف ... سلام گل.. لطف کردی❤🦋براشون آیت الکرسی و حمد خوندم.. انشالله هرچه زودتر خوب بشن❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 شفای چشمای پسرم....سلامتی نی نی تودلم براتون پنج بار حمد و آیت الکرسی خوندم❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 سلام دعاکنیدمن حقموبگیرم بتونم خونه بگیرم سلام گل.. خوندم براتحاجتت روا❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
infinitelife عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 43 سلام گل.. لطف کردی❤🦋براشون آیت الکرسی و حمد خوندم.. انشالله هرچه زودتر خوب بشن❤🦋 ممنون مهربانو جان ان شاالله تمام مریضا زودتر لباس عافیت بپوشن و شما هم حاجت روا بشی و به مراد دلت برسی🌹 گذر زمان ثابت میکنه که هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست.
sara140333333 عضویت: 1403/02/29 تعداد پست: 2317 ایشالله حاجتروا باشیبرا من به نیت موندگار شدن سرکار جدیدمواینکه اذیتاشونو کم کنن😢ممنونم❤ پشت هر کاربری یه قلب هست❤
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 ممنون مهربانو جان ان شاالله تمام مریضا زودتر لباس عافیت بپوشن و شما هم حاجت روا بشی و به مراد دلت بر ... انشالله گل❤🦋ممنونم خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 ایشالله حاجتروا باشیبرا من به نیت موندگار شدن سرکار جدیدمواینکه اذیتاشونو کم کنن😢ممنونم❤ ممنون همچنین.. خوندم عزیزم.. حاجتت روا❤🦋 خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
سوگلی_نی_نی_سایت عضویت: 1402/04/31 تعداد پست: 2195 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمامیدوارم به نیت قلبیت برسی💚برای همیشه سالم بودن مادرم💚همچنین برای خونه خریدن برادرم💚دعاکن لطفا💚خودمم باردارم دعاکن زایمانم راحت باشه و همه چیزخوب باشه💚 خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏. این کاربری ششم منه☺️
خیـال_او مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 4751 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمامیدوارم به نیت قلبیت برسی💚برای همیشه سالم بودن مادرم💚همچنی ... ممنونم از شما.. براتون آیت الکرسی و حمد خوندمخداحفظشون کنه براتون❤🦋حاجاتتون روا خیــال داشتنت همیشه با من خواهد بود🐾
sholeeeee عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 9897 التماس دعا صلوات فرستادم برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘