2777
2789
عنوان

نگرانی از کمک نکردن شوهرم

133 بازدید | 10 پست

سلام،

من می‌خوام بچه  و خیلی نگرانم که شوهرم بعد از اومدن بچه کمک نکنه، حس میکنم روی کمک مامانش بیشتر حساب می‌کنه. 

چی کار کنم که حسم نسبت بهش مثبت تر بشه. باهاش که حرف زدم میگه من اشتباه میکنم و اون کمک می‌کنه ولی من هنوز نگرانم. کلا حس مثبتی نسبت به بچه دار شدن ندارم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای نیاوردن چه فکرهایی که نمیکنید 😅

بابا مردها بعد تولد بچه شون بیشتر هورمون محبت ترشح میکنن 

اصلا گاهی خود زن حسودیش میشه از رابطه پدر با فرزند 

خودش که گفته کمک میکنم 

مادرش هم که هست 

چند قلو که قرار نیست بیاری عزیزم 

بزار مادر که شدی میبینی چه جونی میدی براش

عززیز دلم اگر حس مثبتی نداری به این مسئله پس فعلا بچه دار نشو ما در مقابل آدمی که به این دنیا میاریم همه جوره مسئولیم 

هر وقت آمادگی ذهنی داشتی و انرژیت و حالت خوب بود و از همراهی همسرت مطمئن بودی بچه دار شو  وگرنه هم خودت دلخسته میشی و ممکنه افسردگی بگیری هم نینیا گناه دارن نی نی مامان شاد و پر انرژی میخواد 

برای نیاوردن چه فکرهایی که نمیکنید 😅بابا مردها بعد تولد بچه شون بیشتر هورمون محبت ترشح میکنن اصلا گ ...

ممنونم، خیلی دلگرم شدم. راستی یه کم نگرانم که همه قشنگیاش و بغلاش برای شوهرم باشه و همه استرس ها و تمییز کاری ها و گریه هاش برای من :(

معمولا برنامه ریزی های بچه با مادرشه یا پدرش یا هردو؟مثلا اینکه کیفش آماده باشه. وسایلش کامل و سر جا ...

۹۰ درصد مادر واقعا

۱۰ درصد پدر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
معمولا برنامه ریزی های بچه با مادرشه یا پدرش یا هردو؟مثلا اینکه کیفش آماده باشه. وسایلش کامل و سر جا ...

بستگی داره خب اگه دوران نوزادیش باشه خب مادر بهتر میتونه برنامه ریزی کنه خودش دستش میاد

ولی بزرگتر که میشه پدربیشتر تجربه داره البته با اگاهی دادن و اینکه همسرت همراه خوبی باشه از نوزادی هم میتونه کارارو اوکی کنه

من مورد دیدم پدر اصلا نفهمیده بچه چطور بزرگ شده هروقتم شبا گریه بچه شنیده غرغر کرده یا اینکه یبارم دست به پوشک بچه نزده و موقع پوشک بچه رو تحویل مادر داده

برعکس موردی هم دیدم که شبا به مادر گفته بخواب من خودم بچرو اروم میکنم یا گفته من نگهش میدارم تو یذره برو بیرون حال و هوات عوض شه

کلا باید قبلش صحبت کرد تقسیم کار کرد 

باید شرایط پدر بچرم سنجید بعضی مردا انقدر کار میکنن شب خسته و کوفته میان دست خودشون نیست توانی برای کمک ندارن