2777
2789
عنوان

سلام بچه ها هستین

62 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها ما تو مرحله خواستگاری هستیم خانواده داماد و خود داماد میگه که باید بعد عقد بیای خونمون بمونی بیای مسافرت من گفتم نه میگه خیلی بد میگی خودم اصلا دوست ندارم خانواده هم موافق نیستن خودم اصلا میگه باید دلیلشو بگی حالا قراره دوباره بیان درباره این موضوع حرف بزنن راهنمایی میکنین؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم میگه اینجوری نمیشه بهم بخوره پس حالا من خودم دوست ندارم اذیتم بنظرتون چی بگم

یعنی سر ی عقد خونه اونا نمونده و مسافرت نرفتن ، بهم بخوره براش راحته ، اگه اینه که اصلا بش فکر نکن . 

هر خانواده ای ی جوره ، حالا این خیلی مسأله بزرگی نیست که بگه بهم بخوره ،خب بخوره ،ببین کسی که سر این موضوع اینجوری میگه یعنی فقط دوست داره نظر خودش باشه بعدا هم همینه ها وگرنه ترس از دست دادنت را داشت می‌گفت اشکال ندارد و انشالله زیاد عقد نمونیم بریم سر زندگی راحت باشیم 

دقیقا میگه نمیشه که خیلی هم رک هستش

اگه بش دلبستگی خاصی نداری ، بذارش کنار . چون ی مرد اگه دختر را خیلی بخواد هرگز سر این مسأله اینقدر پافشاری نمیکنه چون درک می‌کنه هر خانواده ی جوره و اینکه شما دوست ندارید مسخره نیست بلکه فقط در خانواده تون پسندیده نیست ، وقتی اینو درک نمیکنه مطمین باش بعدا هرچیزی که به مذاقش خوشایند نیاد درک نمیکنه و انگ مسخره و فلان بهمان می‌زنه.

بنظر نمیاد آدم مناسب شما باشه ، بازم بیشتر فکرکن