2777
2789

چیشد و چجور شد؟

خودم فک میکردم دنیا تمومه و دیگه هیچوقت مثلش نمیاد فکر می‌کردم اون که رفت دنیا تموم شد اونشب انقدر گریه کردم و دست به متاسفانه خ.ودکشی زدم و پشیمونم از خریتم اما اون شب تموم شد و دیدم که هزارتا آدم ازون بهتر هست و ۳سال گذشته و حتی اسمش میاد میخندم انقدر که مهم نیست برام

ولی درس خوبی بهم داد

به چشاتم اعتماد نکن❤️

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که هزاران شب سخت داشتم 

بارها از خدا خواستم بمیرم 

قوی شدم؟ نه! 

فقط اگر الان بمیرم امادم با اینکه وضعیتم الان خوبه 

روحم داغون شد نمیدونم چطور درستش کنم

میشه لبخند بزنی؟

سه بار تجربه خودکشی ناموفق....

ولی گذشت و خداروشکر هزار مرتبه شکر الان جای خوب زندگیمم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چرا جنبه منفیشو میگی؟ شب اول عروسی مثال میزنم من مثلا

چون فقط اون شب فک میکردم دنیا تموم شد برام 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
بخاطر خیانت و شوکی که بعدش بهم وارد شد اومدم قرص خوردم تا همین الان حالت تهوع دارم لعنتی خوبه فقط یک ...

قرص چی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شبی که اون روزش پدربزرگم جلو چشمام جون داد فکر نمیکردم که هیچ وقت اون روز بگذره ولی الان۱۳سال از اون ...

جاش بهشت باشه عزیزم

جاش بهشت باشه عزیزم

مرسی امشب بازم دلتنگش شدم بازم دارم گریه میکنم هروقت دلم براش تنگ میشه به مشروب پناه میبرم امشبم که تولد بودم به بهونه تولد حسابی عقدمو خالی کردم

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم