2777
2789
عنوان

مادرا بیایین یکم از تجربهرهاتون بگبن

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 38 پست
خب این هندل کردن و به قول شما مدیریت کردن اوضاع کم کم درست میشه. معلومه که اولش که بچه بیاد نمیتونین ...

عزیزم شما متولد ۷۳ هستید؟

قبل از بچه دار شدن نگران نبودید که شوهرتون کمکتون نکنه؟ اصلا پدرا کمک میکنن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما متولد ۷۳ هستید؟قبل از بچه دار شدن نگران نبودید که شوهرتون کمکتون نکنه؟ اصلا پدرا کمک میکنن ...

آره عزیزم متولد ۷۳ ام. نمیدونم واقعا تو این فازا نبودم زیاد سخت نگرفتم ۸ماه بعد عروسیم باردار شدم. شوهرمم خیلی کمک میداد اون اوایل که پسرم دنیا اومد تا حدود۶ماهگیش. دیگه کم کم خودشو کشید کنار😁😂

برای دخترمم همینجور کمک میداد شبا بیدار میموند باهام. یا وقتی از سرکار برمیگشت بچه ها رو میگرفت میگفت تو برو بخواب. اونم تا حدود۴،۵ ماهگیش کمک داد دیگه از بعدش همش رو دوش خودم بود🥴😅

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ممنوت از حرفای دلگرم کننده ت غزل عزیزم❤️

قربونت عزیزدلم❤❤🥰امیدوارم که تو زمان مناسب این حس شیرین رو تجربه کنی انشالله

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
ینی کلن بچه دار نشم بنظرتون؟؟؟

نه عزیزم این چه حرفیه

من واقعا لوس بودم کارای خودمم به زور میکردم

ولی وقتی بچه اولم دنیا اومد کلا عوض شدم 

موضوع استقلال هم بستگی به خودت داره و برنامه هات

مثلاً من بعد از بچه دار شدن درس خوندم کلاسهای مختلف رفتم...

ولی یکی از دوستام کلا خودش رو وقف بچه کرده

منکه ناخواسته مادر شدم و الان یه نوزاد دارم 

یه دختر لوس با استقلال زیاد بودم ‌‌پر از عشق و حال 

نظر خودم و بخوام بهت بگم بچه خیلیییییی سخته  ولی قبل و بعد مادر شدن دوتا دنیا جداست یه موجود دوست داشتنی که با دنیا عوضش نمیکنی 

منظورم از لوس بودن اینه که مثلا شب ۱۰ ساعت میخوابم و خیلیی بدم میاد یکی بیدارم کنه ولی بعد از بچه با ...

اووو کجای کاری من حتی  ترجیح میدادم از مریضی و اینا بمیرم ولی آمپول نزنم بلافاصله بعدش فشارم میفتاد غش میکردم  ولی تو دوره بارداری احتمال سقط بودم و علاوه بر آزمایشات بارداری کلی آمپول آزمایش دیگه هم انجام دادم ،اصلا نمیدونم اون لحظه اون قدرت و تحمل از کجا اومده بود.واقعا خدا کمک میکنه تو بارداری

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
منم تنبلم😂👌من شبا ۱۰ ساعت میخوابم تایم زیادی از هرروزمو پای گوشی میگذرونم درسای دانشگاهم درطول ترم ...

دوتا باشن که چه بهتر،به نظرمن نیاری آینده پشیمون میشی

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین