2777
2789

نزدیک ۳سال از عروسیمون میگذره و من میترسم از مادر شدن.حتی فکرشم نمیتونم بکنم و کلن نرفتم سمت اقدام

دنیای بعد از بچه چجوریه؟

چیکار کنم ترسم کم بشه

من ادم استقلال طلبیم میترسم بچه استقلالمو بگیره

میترسم شوهرم کمکم نکنه و من بمونمو ی نوزادی ک برای هر کاری نیاز ب کمک من داره.

میترسم

من حتی میترسم چون هنوز تو خودم نمیبینم زن شدن رو من هنوزم خیلی لوسم و یجورایی مثل مجردام میترسم نتونم یهو اینهمه تغییرو بپذیرم و یهو از ی دختر لوس تبدبل به ی مادر بشم. و هزاران ترس دیگه

بهم بگین ترسم بجاست؟ یا الکی دارم شلوغش میکنم؟ 

به معنای واقعی کلمه سخته و دهنت سرویس میشه 

همههههه جوووووووره و بدون اغراق دارم میگم

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

خخ عروس ما از لوس هم لوس تر بود و هست اما بچه اورده همش میره خونه ی مامانش ک خودش راحت بخابه..فعلا ک از پسش بر اومده و دوس داره بچه شو ولی تنهایی بیشتر از سه روز نمیتونه نگهش داره باز میره خونه مادرش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم ترس طبیعیه چون تجربه نکردید ایزادی هم مداره اما اضطراب بده که مدام درگیرتون کنه

بالاخره همه مامانای بی تجربه از یه جایی شروع کردن دیگه😅

من نظر شخصیمو میگم. توی مادری یه لذتایی هست که بقیه که مامان نشدن اصلا درکش نمی کنن.

و اینکه نبود بوه تو خونه باید احساس بشه ما واقعا نبودشو دو نفری حس می کردیم. منم حوصله ام سر میرفت تنها میشدم

خخ عروس ما از لوس هم لوس تر بود و هست اما بچه اورده همش میره خونه ی مامانش ک خودش راحت بخابه..فعلا ک ...

ن من خوسم نمیاد بچمو بزارم پیش این و اون 

کلن دوستدارم بیشتر پیش خودم باشه. ولی خیلی میترسم ازبارداری حتی از زایمان و ازینکه بخواد استقلالم گرفته بسه

ینی کلن بچه دار نشم بنظرتون؟؟؟

نه یه لبخند بچه ات میارزه به تموم سختیا 

هروقت در خودت دیدی که از پس بچه بر میای و شرایطشو داری مادر بشو، هم اقتصادی هم روحی روانی

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یکم ترس طبیعیه چون تجربه نکردید ایزادی هم مداره اما اضطراب بده که مدام درگیرتون کنهبالاخره همه مامان ...

نه من کلن ادمیم که خیلی زیاد میتونم وقتمو تلف کنم وازین بابت هیچوقت حوصله م سر نمیره🤧😬

اگه برگردی به یبل از بچه دارشدن چیکار میکنین؟

ن من خوسم نمیاد بچمو بزارم پیش این و اون کلن دوستدارم بیشتر پیش خودم باشه. ولی خیلی میترسم ازبارداری ...

سزارین کنی ک اصلا ترس نداره..بارداری هم اتفاقا برات خوبه همه بیشتر لوست میکنن و کیف میکتی هر جا بری..استقلالت رو از الان بدون تا زمانی ک بچه ات راه بره تقریبا ازت گرفته میشه نهایت یک سال باید مادری و محبت کنی ..خودت انقد عاشقش میشی ک حوصله ی کارای دیگه نداری

نه من کلن ادمیم که خیلی زیاد میتونم وقتمو تلف کنم وازین بابت هیچوقت حوصله م سر نمیره🤧😬اگه برگردی ب ...

من که راضیم الان و دوباره همین راهو انتخاب می کنم. من عاااشق بچه بودم از زمان مجردی و الانم هستم

خیلی سخته ولی شیرین بازیاش خستگیتو از تنت بیرون میکنه،من یه لحظه ام پشیمون نیستم و وقتی نگاش میکنم و زبون میریزه صدبار خداروشکر میکنم که دارمش....کل حال خونه رو عوض میکنه،خنده ها تو خونه بیشتر میشه.

من خودم آدم راحت طلب و یجورایی حتی تنبل بودم و وقتی به گذشته نگاه میکنم تعجب میکنم از تغییراتم.به نظر من یدونه حتما بیار

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
من ۷سال بعد ازدواج تصمیم به بارداری گرفتملوس بودن اصلا خوب نیستمگه میشه یکی هم لوس باشه هم مستقل

ن منظورم از مستقل ایکه که هروقت هرکاری دلم خواست بکنم و کسی مزاحمم نشه. ینی تو کارم دخالت نکنه و مستقل اون کاریو که میخوام انجام بدم.

باید آمادگیشو تو خودت حس کنی. بالاخره تو ذات هر زنی مادر شدن هست، خودت بعد از یه مدت دوس داری این حس رو تجربه کنی. من برعکس خیلی زود این حس به وجود اومد برام حس کردم قوی هستم و میتونم مادری کنم. حس کردم میتونم با وجود بچه بازم مستقل باشم که همینجورم شد دقیقا. با سختی های خیلی زیادی که داشت ولی بازم برام خیلی شیرین بود و هست. الان دوتا بچه کوچیک دارم وقتی میبرمشون تو خیابون و میتونم کارامو باهاشون انجام بدم احساس قدرت میکنم. 

حتی چندین ماه من تنها زندگی کردم با دوتا بچم یکی ۸ماهه یکی۳ساله بخاطر کار شوهرم. ولی این روزای سخت منو قوی تر کرد.

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
من ۷سال بعد ازدواج تصمیم به بارداری گرفتملوس بودن اصلا خوب نیستمگه میشه یکی هم لوس باشه هم مستقل

منظورم از لوس بودن اینه که مثلا شب ۱۰ ساعت میخوابم و خیلیی بدم میاد یکی بیدارم کنه ولی بعد از بچه باید هر چندساعت بیدارشی و شیر بدی ب بچه یا من اثلا امپول نمیزنم و کلن موقع قاعدگی هم سریع مسکن میخورم که درد نکشم

و این اخلاقا خیلی دور از ی مادره

2810