2777
2789
عنوان

شوهرم از هیکلم راضی نیست

440 بازدید | 32 پست

بچه ها داشتم با نامزدم حرف میزدم گفتم فعلا نمیرم باشگاه وقت ندارم گفت بعد عقد حتما برو باشگاهتو ولش نکن چرا نمیری دوره مشکل چیه

یعنی از هیکل من راضی نیست؟😐😐😐😐😐😐

قبلا هم بهم گفته لاغر نکن دیگه اما باشگاهتو اصلا ول نکن برو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا خودش چ هیکلی داره مگه 😑 اعتماد ب نفستو صفر میکنه محل نده خودتو دوست داشته باش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

عزیزم شاید میخواد حس خوب خوش هیکل بودن را برای همیشه تجربه کنی ...

باید از خودش بپرسی ...اگه خودش اهل ورزش و باشگاهه پس طبیعیه که دوس داشته باشه شماهم بدون نقص باشی ولی اگه خودش باشگاه نمیره میخواد بگه دوست دارم خوشتیپ و ورزشکار باشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حالا خودش چ هیکلی داره مگه 😑 اعتماد ب نفستو صفر میکنه محل نده خودتو دوست داشته باش

هیچی والا هیکل معمولی باشگاه نرفته و نمیره 

من مدام بدنسازی میرفتم مربی هستم

چرا ناراحت شدی؟ ورزش برای سلامتی خودت خوبه . هیکلت هم بهتر بشه خودت از همه بیشتر کیف میکنی .تو هم بهش بگو بره باشگاه هردوتایی بترکونین  

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .