2777
2789
عنوان

چندوقت یبار خونه مادرشوهرمیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا دوری و دوستی...هروقت دعوت کنن میرم، اوناهم هروقت دعوت کنم میان. اینحوری نیستیم که همینحوری خونه ی همدیگه بریم. دیر به دیرهم دعوت می کنیم. شاید درسال ۵، ۶ بار همدیکه رو ببینیم

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

چه خوب ماله من فقط میگه بیام بخورم الآنم سر نخوردن قهره

منم به مادرشوهرم میگم بیاد ولی از هر ۲۰بار رفتنی اون ی بار میاد...اینکه دختراش دورن ازش وومنم صمیمیم باهاش بی تاثیر نیس

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
مادرشوهر من روزی ده باز زنگ میزنه ببینه من چیکار میکنم چی میخورم کجا میرم هزاران سوال داره روزانه وا ...

ماله منم همینه .ببینه کجا رفتم کی اومده .یه درمیون جواب دادم الان یه هفته هست سر سنگینه.سر اینکه تازه اسباب کشی کردم گفت شام میام شوهرم گفت دستم خالیه بیا یه سر بزن با بابا گفت وا شام نیام

اینجوری خوبه خانواده شوهرم اصلا عروس قبول ندارن قدیمی و سنتی

اشتباهه بنظرم رابطه باید از دو طرف اوکی باشه اونا تورو مث دخترشون بدونن توهم اونا رو مث پدر مادرت 

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
کاملا دوری و دوستی...هروقت دعوت کنن میرم، اوناهم هروقت دعوت کنم میان. اینحوری نیستیم که همینحوری خون ...

چه خوب

حالا گفتم فردا برم یه سر بزنم 

ولی میدونم میخاد گله کنه بهم رونده

عصابم خوردکنه