2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوع گروه خونی ربطی به ازدواج نداره اون نوع rh خون هست که مثبت و منفی بودنشم باز خللی تو ازدواج وارد نمیکنه اما زمان بارداری ممکنه خطرناک باشه اگر rh خون مادر منفی و بچه مثبت بشه ممکنه خون مادر دچار مشکل بشه یا برعکسش برا جنین مشکل پیش بیاد پس نوع گروه خونی مهم نیست مهم مثبت و منفی بودن گروه خونی پدر و مادره که رو گروه خونی جنین هم اثر میزاره اونم فقط در مدت بارداری ممکنه خطرناک باشه اگه تو بارداری مشکلی پیش نیاد بعد اونم مشکلی ایجاد نمیشه مگر اینکه یکسری چیزها هستش مثلا ممکنه بچتون وارث گروه خونی ای بشه که نمونه از هیچکدوم از شما خون دریافت کنه خدایی نکرده اگه اتفاقی براش بیفته باید از یسری افراد دیگه خون دریافت کنه و این شاید کار رو سخت کنه

اونی که شما راجبش سوال دارید احتمالا مربوط ب مشکلات ازدواجهای فامیلی هستش که اونم مربوط ب گروه خونی نیس مربوط ب شباهت توالی دی ان ای زن و مرد هستش کلا مانعی تو ازدواج وجود نداره مگر اینکه خدایی نکرده یکی از افراد یا هردو مبتلا ب یکسری بیماریهای ژنتیکی مثل تالاسمی یا بیماری خود ایمنی مثل ایدز و... باشه که بازم تاکید میکنم هیچکدوم اینها به نوع گروه خونی بستگی نداره همه ایناییم که گفتم تو آزمایشهای ازدواج بررسی میشه