2777
2789

بچه ها من نمیدونستم حامله ام و هفته پیش رفتم عکس رادیولوژی دندون گرفتم و دو بار با آمپول بی حسی عصب کشی کردم 

یک هفته بود پریودم عقب افتاده بود در صورتی که همیشه تاریخش جلو میفتاد 

امروز صبح بی بی چک زدم و آزمایش دادم مثبت بود عصر رفتم به دکترم گفتم که باردارم و بهم گفت باید بری بچتو بندازی چون یا ناقص میشه یا عقب افتاده

از اون لحظه تا حالا دارم دق میکنم😭😭😭😭

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن شالله که چیزی نیست گلم 

چون زیر یک ماه بود فکر نکنم تاثیر بذاره 

توکل کن به خدا نگهش دار به دلت بد نیار 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

اگه اقدام بودی و عقب انداختی چرا همچین بی فکری عمل کردی دختر

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
متاسفانه اشعه رادیولوژی برای جنین خیلی خطرناکهبه نظرم با وجود همممممممه ی سختیاش به حرف دکترت گوش کن ...

منم یه ماهه حامله بودم رفتم ام آر آی با تزریق داروی حاجب 

ولی هیچ دکتری اجازه سقط نداد؟

یعنی خدایی نکرده چیزیش میشه جنینم؟

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

من همیشه اون جلیقه رو میپوشم میگن حامله ای مگه؟میگم نه محض احتیاط 

ولی من یکیو میشناسم اولین بچه رو با ای وی اف آورد دومی رو حامله بود نمیدونست رفت دماغ عمل کرد درحالیکه دکتر گفته بود حامله نمیشی مگر دوباره راه قبلی رو بری بچه رو هم ظاهرا نگه داشت همه عیب دار نمیشن ان شاءالله که سالم باشه 

اگ هم خدای نکرده مشکلی داره ان شاءالله که با کمترین درد حل بشه

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
متاسفم ... نمیتونی به یک دکتر دیگه هم مراجعه کنی ؟

اتفاقا وقت گرفتم شنبه برم پزشک زنان معاینه بشم 

با یه دکتر هم مشورت کردم گفت آزمایش بتا رو یکبار دیگه تکرار کن دارن از ترس و استرس میمیرم خدا میدونه چقدر گریه کردم😔😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اقدام بودی و عقب انداختی چرا همچین بی فکری عمل کردی دختر

والا اقدام نبودم بارداریم ناخواسته بودم خودم هم هنوز تو شوک هستم😭😭😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من همیشه اون جلیقه رو میپوشم میگن حامله ای مگه؟میگم نه محض احتیاط ولی من یکیو میشناسم اولین بچه رو ب ...

خدا از دهنتون بشنوه عزیزم انشالله که چیزی نشه🥺🥺🥺🙏🙏🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810