2777
2789
عنوان

بیاین از تجربه هاتون از تنبلی تخمدان بگین شاید کسی نتیجه گرفت 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 50 پست
ن همینا ک میگن قندو حذف کنو روغن سالم و استفاده از فیبر ووومن ی مدت رعایت کردم پریودام منظم شد ولی ا ...

خودمم خیلی بهش فکر کردم ولی شرایط خانواده پر جمعیتم سخته وسط این همه بریزو بپاش جلو خودتو بگیری🥲😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ینی تخم گشنیز با رازیانه دم کنم؟ چجوری استفاده شه در هفته چندبار

دوقاشق مربا خوری تخم گشنیز ویک قاشق مربا خوری رازیانه هرشب قبل از خواب دم کن بشه یه لیوان وبخور بمدت دوماه ببین چقدر تغییرمیکنی از پوست ومو شرومیشه تا تک تک اعضا

منذالان چند ماهه قند و شکر و گذاشتم کنار به حاش کشمش و مویز و خرما میخورم پیاده‌روی رو از کم شروع کن ...

من به حدی خسته میشم ینی روی دوتا پا نمیتونم بشینم کم راه میرم فوری خسته میشم نفس کم میارم کاملا 

2805
دوقاشق مربا خوری تخم گشنیز ویک قاشق مربا خوری رازیانه هرشب قبل از خواب دم کن بشه یه لیوان وبخور بمدت ...

رازیانه ک خوردم دیدم زیر دلم درد میاد و شنیدم خوب نیست گذاشتم کنار 

شمام تنبلی داشتین؟  در چه وضعیتی بودین که نتیجه گرفتین 

ایا الان باردارین با این شرایط

واقعا رازیانه خوب نیست؟؟

من چندین جا دیدم گفتم امتحانش کنم حقیقتش زیر دلم درد میومد ترسیدم کیستام بزرگتر شن دیگه نخوردم 

باز خیلی جاها نوشته خوبه نمیدونم چی به چیه

رازیانه ک خوردم دیدم زیر دلم درد میاد و شنیدم خوب نیست گذاشتم کنار شمام تنبلی داشتین؟ در چه وضعیتی ...

من پلی کیستیک بودم...الان باردارم خداروشکر...ببین اون درد طبیعیه داره کارشو انجام میده نترس

من پلی کیستیک بودم...الان باردارم خداروشکر...ببین اون درد طبیعیه داره کارشو انجام میده نترس

ایشالا که خدا یه نی نی کاملا سالم بهت بده و کلی قند عسل باشه😍😍 امیدوارم مشکل منم حل شه چون بفکر اقدامم ولی با این شرایطم از الان میخام شروع کنم به درمان و کنترل دیگه هروقت نتیجه گرفتم اقدام کنم

من چندین جا دیدم گفتم امتحانش کنم حقیقتش زیر دلم درد میومد ترسیدم کیستام بزرگتر شن دیگه نخوردم باز خ ...

عزیزم اون حلوا که بهت گفتم حتما درست کن بخور. به خانمایی که باید سقط کنن اینو میدن میخوره تا بیفتن به خون ریزی 

چرا اخه؟

نمیدونم وزنم 76 هست خیلیا از من وزنشون بیشتر هس در مقابل همه چی سر سخت ترن اما من نفس کم میارم و خیلی زود خسته میشم 

مشکلشون نمیدونم و همین باعث شده نتونم ورزش کنم و سالم زندگی کنم

عزیزم اون حلوا که بهت گفتم حتما درست کن بخور. به خانمایی که باید سقط کنن اینو میدن میخوره تا بیفتن ب ...

حتما چون دیگه خسته شدم از آمپولای پروژسترون تا کی اخه آمپول تا کی قرص خسته شدم😔

ایشالا که خدا یه نی نی کاملا سالم بهت بده و کلی قند عسل باشه😍😍 امیدوارم مشکل منم حل شه چون بفکر اق ...

ان شالله عزیزم نتیجه بگیری فقط اگه خواستی اون دمنوش بخوری بانبات بخور چون طعمش خیلی تلخه ولی درمانش فوریه من خوردم ولی باعذاب موفق باشی گلم💗

ان شالله عزیزم نتیجه بگیری فقط اگه خواستی اون دمنوش بخوری بانبات بخور چون طعمش خیلی تلخه ولی درمانش ...

قربونت برم مرسی ازت که تجربتو گفتی بی تفاوت رد نشدی

ایشالا همیشه تن خودت و خانوادت سالم باشن بهترین ها نصیبتون 🥰❤💋

2810