2777
2789
عنوان

شوهرم عوضی ترینه

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 41 پست
گپثپری کجاست ؟!

فکر کنم میخواسته بنویسه گوری

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تازه هم از مراسم ختم برگشته بودیم

چون از هام برگشته بود اون تو ذهنش اومد 

گاهی میگن خفش کن 

گاهی میگن صداشو ببر 

همه یه معنی میده 

ولی فردا با آرامش بهش بگو که چقدر حرفش بد بوده مطمعن باش خودش میگه که اشتباه کرده 

چرا همش میخواین‌ همو‌ جر بدین خب احتمالا حال روحیش‌ مساعد‌ نبوده واگرنه‌ پدر ب بچه نمیگه دفنش‌ کنه

حال روحیش هرچی باشه حق نداره به بچش همچین حرفی بزنه...حال روحی توجیه خوبی نیست واسه این حرفا

چرا همش میخواین‌ همو‌ جر بدین خب احتمالا حال روحیش‌ مساعد‌ نبوده واگرنه‌ پدر ب بچه نمیگه دفنش‌ کنه

این پدرایی که هرسال بچه هاشونو میکشنم لابد حال روحیشون مساعد نیست

اون مردهایی هم که سر فوتبال دعواشون میشه توی کتک کاری همو چاقو میزنن هم حال روحیشون مساعد نیست

کلا هرچی بشه یکی هست از مرد ایرانی دفاع کنه که خدایی نکرده نخوان رفتارشونو عوض کنن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
حال روحیش هرچی باشه حق نداره به بچش همچین حرفی بزنه...حال روحی توجیه خوبی نیست واسه این حرفا

هزار دفعه مادر‌ پدرا‌ ب مام همچین چیزی گفتن ک تو دلشون‌ چیزی نبوده باید بعضی اوقات درک کرد دیگه

2810