2777
2789
من فکر میکردم سال اول قبول بشم و میرم اما نشد

الهی 

خواهرت ازت کوچیکتره نه؟ 

توانایی داری بخونی سال دیگه قبول شی ؟ مطمئنم اگه تلاش کنی میتونی 

نشدم فدا سرت خدا راه دیگه ای چینده برات

میدونی من مذهبی نیستم اما با تمام پوست استخونم میدونم خدا هر کاری میکنه دلیل داره و مصلحت رو می خواد 

شاید بگی چرا اینهمه ادم بدبختن معتادن بیکارن و..

این به این دلیله اونا تلاش نکردن 

وسط مسیر وایستادن پس دیگه مصلحتی وجود نداره که این ادما بازم خدارو سرزنش می کنن

مطمئن باش اگه تو هر راه جدیدی تلاش کنی و ناامید نشی و اگه اشتباه بود بری راه بعدی موفق میشی 

بعد زیادم جدی نگیر مامانا همه همینن شاید یکم عصبانی بوده از دستت من مامانم یه چیزایی گفته من الان الانه که یادم نمیره (۸ سال پیش بهم تو حدود ج.ن ده  خیلی بی دلیل و اینکه کلا اشتباه بود من خیلی دختر پاکی هستم و بودم از نظر پسر و اینا من خیلی مطمئنم الان اینو میگم اون زمان ماه بودم و نمیدونم سر یه جیز خیلی چرت که اصلا ربطی نداشت اینو گفت بابام خیلی دعواش کرد ولی من او خنده و اون لحن گفتار هیج وقت از ذهنم پاک نمیشه هنوز هنوزه من اون کسی که اون لحظه تونست همچین حرفی بهم بزنه رو نمی شناسم اخه مگه میشه مانان منکه رو کوچیک ترین توهینا حساسه تو بچگی اونقد حرف زشتی بهم بگه یعنی خیلی بدتر و نا بجاتر از اینی بود که گفتم  وقتی میگم نا بجا یعنی نابجا خیلیم هم نابجا)ولی خب شاید ناخواسته بوده اونام انسانن کامل نیستن سخت نگیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید