2777
2789

مامانم سر ابجیم خیلیییی زیاد حساسه جوریه کسی نباید باش برخورد کنه

بعد ابجیم بشدت بی ادب و پرووعه و بداخلاق هم هست

بهش ی چیزی بگی میپره بهت 

بعد مامانم کلی بدوبیرا گفت چون بحثمون شد با ابجیم

بعد سعی کردم ب شوخی بگذرونم 

بهش گفتم مامان صبح بیدارم کن 

گفت الهی بیدار نشی :)

🙂😂

بچها وای الان داداشم خوراکی آورده

اشکامو پاک کردم بخورم داشتم برگشت گفت درکنار آشغال

برگشتم سرجام 

مارالتونم،❤برام دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریه نکن قشنگم

یه روزی مادرت قدرتو میدونه که دیگه خیلی دیره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

مامان منم پسری بود الان که ازدواج کردمو بچه دارم و دید که اون‌یکی ها فقط بخاطر منافع خودشون میخوانش قدرمو بیشتر میدونه میخواد کمبود مهرو محبت هاشو الان جبران کنه ‌.. اما چه فایده این محبت رو اونموقع میخواستم نه الان 

بهر حال خدا پدرو مادرها رو حفظشون کنه 

همیشه اون بچه های شرو شیطون عزیزترن

لطفا درخواست دوستی ندین ( دنبال یه دوست قدیمی میگردم مثل خواهر بودیم خیلی دلتنگش هستم ،دیدنش برام مثل یه آرزوی محال شده،اسمش خانم عزت درویش‌ علیزاده است💓 ،اگه همچین کسی رو می‌شناسید بهم معرفی کنید خدا خیرتون بده)
🙂❤

منم امشب حالم بده

کاش دعای مامانت درحق من بگیره🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
❤خدانکنه میدونم خیلی سخته اما چاره ای دووم آوردن نداریم

بعضی وقتا از یه حدی که بگذره واقعا چاره میشه مرگ💔

درکت میکنم❤اما برات دعا میکنم

ممنونم گلم

ان شالله دعات درحقم بگیره

منم واست دعا میکنم💖