2777
2789
عنوان

نهمی های عاشق🥲❤️

65 بازدید | 6 پست

سلام سلام...

نهمی هاحاضری بزنید😉

میخایم ان شاالله با ایده وراهنمایی گرفتن ازهمدیگه بتونیم سال تحصیلی خوب وموفقی روپشت سربزاریم🥲

از برنامه‌ریزی# هاتون ایده# هاتون انتخابتون# برامون بگید🙃

چه رشته ای دوست دارید برید؟اگر اطلاعاتی درمورد دانشگاه ها ورشته هاهم دارید بگیداا😁

دوستاتونم تگ کنید قشنگا

دورهمی‌نهمی‌ها# ✏️🙃

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

خودم رشته ی الهیات دوست دارم واکثراوقات درس های پیام وعربی وقرآن بیست هست😁

دوست دارم مشهد قبول بشم

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مامان یه نهمی اونم آقا پسر قبول نیست؟

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@me_with_you    

سلام گلم🥲

مامان یه نهمی اونم آقا پسر قبول نیست؟

😁

لطفا برنامه های پسرتون برامون بگید پس😂

قربونت 

رشته ی تجربی ان شاءالله 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

من ان شاءالله میرم علوم انسانی ، هدفم هم آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیانه

برنامه خاصی واسه درس خوندنم ندارم ، هر روز درسای روز بعد میخونم

دهه هشتادیامون یکی یکی رفتن بغل امام حسین ، یعنی میشه یه روزی مثل شهیده فائزه رحیمی و شهید آرمان علی وردی شهید بشیم؟میشه امام حسین مارو هم بغل کنه؟میشه یه روزی رو سنگ قبرمون بنویسن شهیده؟ اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌