2777
2789
عنوان

میخوام لباس بله برونمو تیکه پاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2860 بازدید | 87 پست
پست ها و کامنت هات اینارو میگن. بهتره با مشاوره درمیون بذاری. وقتی به گفته خودت هرکی میاد و بهت ضر ...

این حرفا رو هم از پست های اینستا یاد گرفتین و فک میکنید همه مشکلات بشر با این شعارها حل میشه.

بعضی شرایط هست که انسان عاجز هست و هیچ مشاور و دکتر کاری از دستش برنمیاد

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم
ببخشید حالم خوب نیست با شما بحث کنم. شما فکر کردین من مثل مترسک هستم که منتظرم پسرا بیان سراغم و هر ...

من اصلا همچین فکری نکردم و نمیکنم.  ازدواج نیاز طبیعی و حق طبیعی و شرعی و عرفی و اخلاقی شماست. 

ولی روح شما اسیب دیده. بهتره برید مشاوره. 🌹

و بخاطر  روحیه حساس تون و برداشت اشتباه تون از کامنت هام،  توصیه میکنم مراجعه به مشاوره رو جدی بگیرید. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این حرفا رو هم از پست های اینستا یاد گرفتین و فک میکنید همه مشکلات بشر با این شعارها حل میشه.بعضی شر ...

نه اهل شعار هستم نه عقلم رو دست اینستا میدم. 😊باورهام رو گفتم که خودمم ازشون نتیجه گرفتم. 

لطفا به مشاوره رفتن گارد نداشته باشین. 🌹

وقتی بعدش حالتون خوب بشه خودتون پشیمون میشین که چرا زودتر نرفتم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه اهل شعار هستم نه عقلم رو دست اینستا میدم. 😊باورهام رو گفتم که خودمم ازشون نتیجه گرفتم. لطفا به م ...

من اصلاً دلم نمیخواد احساسات واقعی و ماجرای زندگیم رو به کسی بگم که هیچ کاری هم از دستش برنمیاد‌. من میدونم مشکلم چیه و راه حلش هم میدونم

من اصلا همچین فکری نکردم و نمیکنم. ازدواج نیاز طبیعی و حق طبیعی و شرعی و عرفی و اخلاقی شماست. ولی ر ...

وای بس کنین حال روحیش خوب نیست هی تاکیید میکنیم برو مشاوره

والا بخدا خیلی مواقع مشاوره هم نمیتونه کاری کنه

من اصلاً دلم نمیخواد احساسات واقعی و ماجرای زندگیم رو به کسی بگم که هیچ کاری هم از دستش برنمیاد‌. من ...

لجاجت خوب نیست. 

تازمانی که اعتماد نکنی به مشاوره،  حالت خوب نمیشه. 

به حرفام فکر کن و از گاردت بیا بیرون. 

حتما به فکر درمانت باش. 😊

وای بس کنین حال روحیش خوب نیست هی تاکیید میکنیم برو مشاورهوالا بخدا خیلی مواقع مشاوره هم نمیتونه کار ...

نتیجه نگرفتین،  اعتقاد ندارین،  دیدگاه خوبی ندارین، دلیل نمیشه بیایید و بشین اتیش زیر خاکستر. 

چون حال روحیش خوب نیست میگم بره تا حالش بهتر بشه. 

یه کم اعتماد کنه،  از این اوضاع میاد بیرون. 

ببخشید حالم خوب نیست با شما بحث کنم. شما فکر کردین من مثل مترسک هستم که منتظرم پسرا بیان سراغم و هر ...

وا چرا انقدر گارد میگیری داره راهنماییت میکنه بری مشاوره دعوا داری مگه !!تاپیک زدی که مردم  فقط بگن درکت میکنیم حق با توعه خب راهکار هم بپذیر حتی تحمل نداری کسی برات نظر بده...

وا چرا انقدر گارد میگیری داره راهنماییت میکنه بری مشاوره دعوا داری مگه !!تاپیک زدی که مردم فقط بگن ...

عزیزم کسی که تو اوج غم و اندوه هست نیاز به همدردی داره و نه راهنمایی.

راهنمایی زمانی هست که طرف حالش مساعد باشه.

در ضمن اینجا هرکس از ناراحتی ها و کمبودهاش خرف بزنه یه مشت آدم بی تجربه و کم سن فقط میگن برو مشاوره، تراپی. باید قبول کنیم مشاور نهایتا تا حدی میتونه با حرفای الکی دیدگاه فرد رو تغییر بده اونم برای موارد جزئی ولی تغییری تو شرایط اندوه بار ایجاد نمی‌کنه. 

عزیزم کسی که تو اوج غم و اندوه هست نیاز به همدردی داره و نه راهنمایی.راهنمایی زمانی هست که طرف حالش ...

من گفتم گارد نگیر ...

الانم باز در مقابل حرف من تهاجمی برخورد میکنی هر کاری دوس داری بکن امیدوارم خدا بهت آرامش بده🙏