2777
2789
بده یکی که دستش سبکه برات بزنه به نظر من تنها دلیلش اینکه یکی که دستش سنگینه موهاتو زده رشد موهات ت ...

اره اتفاقا مامانمم اینو گفت که این ارایشگره دستش سنگینه 

منم میخوام واسه نوک گیری برم پیش یکی دیگه که میگن خوبه 

رشدش خیلیی کمه دوساله زدم 

ولی اصلا خوب رشد نکرده تازه کم پشت هم شده فبلا پر بود

ممنون عزیزم اره خونگی داریم از یکی از اقوام خریدیم

بزن پس

خالی هم میتونی بزنی اخر حمامت نصف لیوان سرکه با نصف لیوان اب قاطی کنی بریزی سرت ماساژ بدی بعد فقط اب بکشی موهاتم خیلی نرم میشه

ولی برای ریزش اگه مشکل داخلی داری حل کن و دارو مصرف کن به نظرم چیزای دیگه زیاد تاثیر نمیذاره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزن پس خالی هم میتونی بزنی اخر حمامت نصف لیوان سرکه با نصف لیوان اب قاطی کنی بریزی سرت ماساژ بدی بعد ...

اره عزیزم مرسی از راهنمایی هات خیلی لطف کردی خدا خیرت بده ❤️❤️❤️😘

اره اتفاقا مامانمم اینو گفت که این ارایشگره دستش سنگینه منم میخوام واسه نوک گیری برم پیش یکی دیگه که ...

خودتم میتونی امتحان کنی شاید دست خودتم خوب باشه

من رفتم پیش یکی موهامو تا گردنم زد بعد شیش ماه دیدم یذره هم رشد نکرده خودم نوک گیری کردم ماشالا بعد یک سال و خورده ای رسید به پایین کمرم😁

2805
چندین تا دست رو امتحان کردم آره رشدش تا آرنجم با سرعته ولی بعدش کند میشه

هرماه نوک گیری کن ویتامین هم مصرف کن شاید از کمبود ویتامینه