2777
2789

منم‌لایک کن گفتن

در گذرگاه زمان خیمه شب بازی دهر روز ها با همه تلخی و شیرینی خود میگذرند عشق ها می میرند رنگ ها رنگ دگر میگیرند و فقط خاطره هاست که چه تلخ و چه شیرین دست ناخورده به جا می مانند ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
خب برای ساقه چی ؟

برای ساقه اگه موهات خشکه هر ده روز یکبار روغن بادوم یا زیتون خوبه یکساعت قبل حمام روی موی نمدار بزن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سرم تقویت کننده مو وشامپو قطره معجزه ک خودمم دارم میخوای بیا توپیجم برای سفارشش مشاوره رایگان پیگیری میکنم تانتیجه بگیری

مادرم زهرا وپدرم شاه نجف ای دوعالم به فدای پدرومادر من  

چربه عزیزم موهام

پس نزن 

برای کف سرت هر ده روز یکبار یا 20 روز یکبار  نمک دریا+روغن جوجوبا یا زیتون+ سرکه سیب  باهم ترکیب کن عین ماست بشه بعد بمال کف سرت بعدشم بشور، پاکسازی میکنه (مقدار کم درست کن) 

شوره هم داری؟ 

پس نزن برای کف سرت هر ده روز یکبار یا 20 روز یکبار نمک دریا+روغن جوجوبا یا زیتون+ سرکه سیب باهم تر ...

مرسیی عزیزم 

اره ولی درمان شده خیلی کم شده شامپو ضد شوره دو دوره است استفاده کردم دیگه کم کم دارم قطعش میکنم

برو تو تاپیکم صفحه پنجم برای نگهداری از مو تجربیاتمو نوشتم رعایت کن ایشالا نتیجه اش و میبینی

عزیزم برای رشد مو چیکار کنم 

موهام تا آرنجم رشد می‌کنه و بعدش متوقف‌ میشه 

رزماری هم امتحان کردم ولی جواب زیاد تاثیری نداشته 

مرسیی عزیزم اره ولی درمان شده خیلی کم شده شامپو ضد شوره دو دوره است استفاده کردم دیگه کم کم دارم قطع ...

برای شوره هم این ترکیب خیلی خوبه

کلا سرکه سیب چربی سر رو متعادل میکنه 

اگه تونستی خونگی بخر وگرنه مارک سمیه من استفاده کردم خوب بود

عزیزم برای رشد مو چیکار کنم موهام تا آرنجم رشد می‌کنه و بعدش متوقف‌ میشه رزماری هم امتحان کردم ولی ج ...

بده یکی که دستش سبکه برات بزنه  به نظر من تنها دلیلش اینکه یکی که دستش سنگینه موهاتو زده 

رشد موهات تا همون ارنجت با سرعته؟ 

2810