2777
2789
عنوان

کیا حدود سی و شش هفته اند بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۷ هفته و ۳ روز پنجشنبه هفته آینده زایمان میکنم

سزارین؟یعنی کی بهت تاریخ داده؟من پنج شنبه دو هفته دک داده میشم سی و هشت هفته و‌دوروز بنطرتون زود نیست؟

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سزارین؟یعنی کی بهت تاریخ داده؟من پنج شنبه دو هفته دک داده میشم سی و هشت هفته و‌دوروز بنطرتون زود نیس ...

بله ۱۷ آبان ۱۰ صبح 

نه دیگه منم ۳۸ هفته و خورده ای زایمان میکنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم تو بهترین هدیه خدا به ما هستی 🍼🧸۱۴۰۳/۸/۱۷ دختر دار شدم 👩‍❤️‍👨

من انقباض و...ندارم اینسری اولی رو داستم اینبارسنگینم خیلی سنگین عین پنگوئن راه میرم

میدونی من خودم نمیدونستم انقباصه تا روزی که دردم گرفت و رفتمnstبدم گفتند که هر۲دقیقه انقباض داری

شما که تجربه داری اگر دیدی واقعا اذیتی حتما برو nst بده و اگر انقباض داشتی حتمااااااا برو دکترت برات آمپول بتامتازون بنویسه.

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
میدونی من خودم نمیدونستم انقباصه تا روزی که دردم گرفت و رفتمnstبدم گفتند که هر۲دقیقه انقباض داریشما ...

من انقباض ندارم ولی طلق تجربه اخر بارداری فشار رحم دارم رحمم نازم میشه ولی الان میترسم برم ان اس تی زوده اخه ☹️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خلاصه توصیه بود از من به شما من اگر اخرای هفته ی۳۴ که انقباضم شروع شد پیگیر بودم و بتامتازون میزدم ب ...

اره متاسفانه تجربشو دارم.حتما میرم این هفته ممنون از تذکر بجاتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40