2777
2789
عنوان

داداشیه قشنگم مرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 22 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به این فکر کن اون جسم برادرت بوده که دفن شده و روحش هنوز کنارته با تو غصه میخوره تو گریه کنی با تو ناراحت میشه 🥺❤️ 

این راهی هست که هممون میریم غصه نخور عزیزم 🫂 

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
2805

الهی خدا صبرتون بده ....منم ده روزه پسرعموم که شبیه داداشم بود و تک فرزند بود را ازدست دادم هرشب با گریه میخوابم ، گاهی میگم اگه حال و روز من اینه پس وای بحال دل زن عموم و عموم و عشق بدبختش😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی هیچکس حتی گرگ بیابون هم داغ فرزند و عزیزش را نبینه ...الحق که سخت ترین و بدترین امتحان خداست ....امیدوارم خدا از این امتحان سربلند بیرون بیاره همه را🥺

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خدا بیامرزه و به دل شمام صبر بدهداداش منم ۴ سال پیش با کرونا فوت شد،حتی نذاشتن بعد مرگش نزدیکش شیم😭

بمیرم برات 

دردت رو من می فهمم 

دعا کن منم بمیرم 

برم پیشش 

تنهاست اونجا ،نگرانه منه

دلم براش تنگ شده 

برای بو کردنش بوسیدمش 

بمیرم برات دردت رو من می فهمم دعا کن منم بمیرم برم پیشش تنهاست اونجا ،نگرانه منهدلم براش تنگ شده برا ...

خدا نکنه عزیزم،مرگ عزیزان اونم جوون خیلی سخته،ان شاا... خدا حال دلتو خوب کنه و صبری بهت بده که بتونی کنار بیای باهاش

❤️🔒