2777
2789
عنوان

حداکثر زمان زنده موندن اسپرم

133 بازدید | 13 پست

اسپرم حداکثر ۳ تا ۵ روز اونم توی بدن زن زنده میمونه‌‌‌‌......

پس ممکنه ۵ روز قبل از تخمک گذاری نزدیکی داشته باشین اما باردار بشین.‌‌‌....

میدونین هر اسپرم چقدر طول می‌کشه تا ساخته بشه؟‌‌‌‌‌‌‌...

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله حتما

من پرولاکتینم بالاعه عفونت ندارم ولی ترشحات آبکی دارم تحت نظر دکترم سونو دادم گفت پلی کیستیکم mri مغز دادم گفت هیپوفیزت سالمه همه چیش

فعلا قرص داده تا پرولاکتینم بیاد پایین

8 ماهه اینطوریم ترشحات زیاد دارم مجردم هستم دکتر میگه ترشحات واسه پرولاکتینت نیست

شما نظرت چیه

جهنمی ساخته به وسعت تمام تاریخ، بر منبرش نشسته و از بهشت میگوید...#☀🦁⚔️
همچین چیزی ممکن نیس ولی شما از کجا دقیق روز تخمک گذاری رو میدونی ممکنه تخمک قبل تر باشه

بله تخمک گذاری هم ممکنه عقب یا جلوتر باشه ولی منظور اینکه ممکنه روز تخمک گذاری نزدیکی نباشه و چند روز قبلش باشه ولی بارداری اتفاق بیفته.....

وقتی یک ماما، مامان میشه   
من پرولاکتینم بالاعه عفونت ندارم ولی ترشحات آبکی دارم تحت نظر دکترم سونو دادم گفت پلی کیستیکم mri مغ ...

نه ترشحات ربطی به پرولاکتین نداره

سوزش و خارش نداری که؟

وقتی یک ماما، مامان میشه   
چرا من دو تا فولیکول ۱۸ و ۲۲ داشتم و همسرمم ازمایشش اوکی بود و منم اینوزیتول و فولیک و مولتی ویتامین ...

چن ماهه اقدامی؟

هر سیکل احتمال بارداری حدود ۲۰ درصده ممکنه با دارو ها هم یه ماه اتفاق نیفته......

وقتی یک ماما، مامان میشه   
نه ترشحات ربطی به پرولاکتین ندارهسوزش و خارش نداری که؟

ن اصلا

19 سالمه باکرم پرولاکتینم توی آز اولی 1020 بود ی هفته دکتر گف سیتریزین بخورم بدنم و خشک کنه بعد ی هفتع آز داد اومد رو 750 ولی باز ترشح دارم ب حدی ک هرروز پد روزانه میذارم دکترم گف نذار ولی نمیشه چندیدن ساعت بیرونم لباسم کثیف میشه

ن اصلا19 سالمه باکرم پرولاکتینم توی آز اولی 1020 بود ی هفته دکتر گف سیتریزین بخورم بدنم و خشک کنه بع ...

احتمالا بدنت به یه چیزی مثل ماده شوینده یا لباس زیر جدید حساسیت و واکنش داده، اگه علائم عفونت نداری ایرادی نداره

وقتی یک ماما، مامان میشه   
احتمالا بدنت به یه چیزی مثل ماده شوینده یا لباس زیر جدید حساسیت و واکنش داده، اگه علائم عفونت نداری ...

لباس زیرم همیشه نخیه. 9 ماهه اینطوریم ترشحات خستم کردن حتی اگر چیز خاصیم نباشه🥲