2777
2789
عنوان

رحمم خالیه یا نه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر سوالت شبیه جکه!!! اگه حامله بودی پنج ماهت بود و تو سونو دونه دونه اعضای بچه رو نشونت میداد نه که فکرکنی اون پشت مشتا قایم شده  اون حرکتی که میگی حس میکنی حرکت روده هاست. منم بارها وقتی مطمئن بودم باردار نیستم حسش میکردم. وقتی بتا منفی بوده و سونو نشون نمیده قطعا و یقینا منفیه. ان شاءالله به سلامتی و راحتی برید سر خونه زندگیتون و ارموقع خواستید خدا به خوشی و راحتی اولاد صالح و سالم بهتون بده  

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

[QUOTE=358643246] شکمم رو مخمه، گاهی احساس میکنم یچیزی حرکت میکنه یا نبض داره البته نبض‌و پا و پشتمم حس میکنم

اي واي دختر اگه نبض و ضربان داشت ك توي سونو اكو صداش مي اومد

ما هر چي بگيك فايده نداره

ولي اميدوارم ٢٧ بهمن ك ٩ ماه تموم شد و قاعدتا اگه باردار بودي بايد زاييده باشي ديگه اين فكرات ول كني

ببین من تاپیک قبلیتم خوندم اینایی که میگن ما تا ۹ ماهگی پریود میشدیم دروغ میگن یا نمیدونن خون پریود ...

بخدا دست خودم نیست، شکمم‌و دیدی!؟

لخته خون میاد ازم، ببخشید رنگ خونم مشکی و قرمزه

یعنی من بارداریم منتفیه!؟

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
نه بخدا نیستیاین همه سونو و آزمایش و بیبی چک که دروغ نمیگن تازه پریودم میشی اصلا شکی باقی نمیمونه

شکمم‌و دیدی گلم!؟😢

اونا همه درستن یعنی!؟

غیرممکنه تو بارداری پریود شدکی اینو بهت گفته

تاپیک قبلی 

حتی امروز مربیم گفت من سر دوتا پسرم تا ۶ ماهگی پریود میشدم مثل قبل

چرا نمیشه!؟😢

آره گلم دیگه مطمئن تر از سونو و آزمایش که چیزی نیستفقط سعی دنبال درمان باشی و گرنه وضعیت تنبلی تخمدا ...

یعنی شکمم فقط بخاطر تنبلی هستش!؟😢

سلام عزیزم انقدر ب خودت تلقین کردی که شکم آوردی وگرنه بچه در کار نیست

سلام گلم تروخدا یعنی واقعا باردار نیستم!؟😢

حتما برو روانپزشک به خدا جدی میگم ازمایش دادی سونو دادی بعد شیش ماه بازم شک داری؟ الان سه ماه دیگه و ...

من جدی جدی یعنی باردار نیستم!؟😢

نه خالم مشکل داشت فکر نمیکرد باردار باشه ، دیگه حالش بد شد رفت دکتر گفتن بارداری ، شما یکبار دیگ سون ...

آخرین سونو ۲۳ مهر بودم 

۱۵ روز پیش 

دختر عقل داری🤣🤣🤣 چه سوالیه حاجی پشمام🤣🤣🤣🤣بچه پنج ماهه آنقدر بزرگه دنیا بیاریش کامله. بعد میگی ...

یعنی باردار نیستم واقعا؟!😢

مایع آزاد نداری قطر رحمتم طبیعیه هیچی نیست

قطر رحم تو سونوی اول ۸ بود که فرداش پریود شدم 

تو سونوی دوم ۲ بود 

تو سونوی سوم ۷ میلی‌متر همم نوشته بود فولیکول‌های ریز با نمای pco

فقط شکمم و دیدی!💔

واقعا باردار نیستم!؟

2810