2777
2789
عنوان

رحمم خالیه یا نه خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 119 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازمايش بتا طي يك هفته دو بار بري مشخص ميشه ك نيستياگه باشي توي يك هفته بتا چند برابر ميشه

من تقریبا دوماه بعداز رابطم رفتم‌ها😭

باتوکامل‌میشودتمامِ‌نیمه‌هایم♥️
دیدی یکی از خانوما شکمم‌و دید گفت انگاری بارداری؟!😭

تو واقعا حالت بده. نامزدتو فراری دادی که دیگه ازون موقع رابطه نداشتی؟ من با رابطه تو نامزدی مخالفم کلا ولی تو پس فردا عروسیم کنی همینه وضعت مطمین جلوگیری کن  وگرنه هروز باید بری سونو و ازمایش. الانم یه دکتر زنان برو برای مشکل تنبلیت یه روانپزشکم برا وسواست برو

عزیزم تا الان که حامله نیستی بودی سونو و آزمایش نشون میداد برای چی هی بری تکرار کنی وسواس گرفتی

شکمم‌و دیدی!توروخدا واقعا حامله نیستم؟!

دوستان تو پریودی نمیشه باردار شد محاله محااال این چرتا پرتا اینستارو  باور نکنید خونریزی طبیعی پریود یعنی تخمک جدا شده چه بچه ای اون لکه بینی بارداریه لکه ها کم خون صورتی رنگ که بعضی وقتام میتونه نشونه مشکل باشه

نگران نباش منم شکمم اینطور شده بود😂انقد دوس داشتم باردار باشم ولی نشدسونو رفتم گفت یکی از فولیکولا ...

میشه ببینم!؟💔😢

یعنی باردار نیستم!؟

نه عزیزم نمیشهالکی نگرانی

شکمم رو مخمه، گاهی احساس میکنم یچیزی حرکت میکنه یا نبض داره 

البته نبض‌و پا و پشتمم حس میکنم

تو واقعا حالت بده. نامزدتو فراری دادی که دیگه ازون موقع رابطه نداشتی؟ من با رابطه تو نامزدی مخالفم ک ...

خیلی بده حالم💔😭

اره خودشم ناراحت‌و نگرانه 

الان تنها فکر و ذکرمون اینه من باردار نباشم

تورو خدا یعنی واقعا باردار نیستم!

2810