2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون بگه میخوام برات پول بزنم حسابت

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 29 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یبار خجالت کشیدم گفتم نه مرسی نمیخام خودم دارم دیگه بهم خرجی نمی‌ده البته خسیس هم نیس یسری وسایل غیر ضروری که عشق خودم می‌کشه خودم برا خودم میخرم چیزاییه که واجب نیس لازم ندارم ولی برا خوشحال کردن خودم میخرم 

اما لباس و وسایل خونه و هرچی لازمم باشه به خودش میگم میریم می‌خریم ولی از اینکه نمیتونه پول نگهداره خوشم نمیاد ی ساله دارم بهش میگم ماهانه ی مقدار ثابتی بریز تو ی حسابی که اصلا ب اسم منم نباشه اگه بهم اعتماد نداری حساب مشترک با مال خودت باشه بعد آخر سال حساب کنیم ببینیم چقد پس انداز کردیم چون من ادمیم که تعریف از خود نباشه دست ب خاک میزنم طلا میشه ده تومن بیاد دستم در کسری از ثانیه دوبرابرش میکنم ولی نمی‌ده که نمی‌ده البته شاید منم زیاد اصرار نمیکنم اونم جدی نمیگیره یعنی براش هنوز بصورت قانون درنیومده انتظاریم ازش ندارم همه چی فراهم می‌کنه منم درکش میکنم

یه تومن اره عقدم یعنی اصلا نگم ممنون نریز نباید به تعارفی بزنم بگم نه؟😂

نه تشکر کن و شماره کارت بده

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
از کجا بدونم بعدا اینجوری نیست که منت بزاره ؟🙄😂

خب تاحالا نشده واست یه کار خوب   و بزرگ انجام بده ؟  یا واست هدیه ای چیزی بخره ؟ که ارزشمند باشه؟ اگه انجام داده. شده جلوی جمع هزاران بار بگه یجوری که داره منت سرت میزاره؟ اگه نشده که اوکیه   بزار واست بریزه  منظورم این بود من

از کجا بدونم بعدا اینجوری نیست که منت بزاره ؟🙄😂

منت بزاره نزاره وظیفه اش هست 

مثل خودشون پرو باش 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خب تاحالا نشده واست یه کار خوب و بزرگ انجام بده ؟ یا واست هدیه ای چیزی بخره ؟ که ارزشمند باشه؟ اگ ...

نه تا حالا در حد روسری و لباس بوده چیز گرونی نخریده بخوام بدونم😂🤦🏻‍♀️ولی همین که داره از قبل اینکه بریزه بهم میگه میخوام برات پول بزنم حساب منت نمیزاره؟

M❤️S
نه تا حالا در حد روسری و لباس بوده چیز گرونی نخریده بخوام بدونم😂🤦🏻‍♀️ولی همین که داره از قبل اینک ...

شماره کارتتو نداره که میگه؟ یا داره  کلا بهت اطلاع میده ؟ ولی یچیزم بگم ۹۹ درصد این پسرا همینجورین قبل  اینکه همچین کاری  کنن میگن انگار دارن چ کارمهمی میکنن اون یک درصدم خیلیی کم پیدا میشن 

شماره کارتتو نداره که میگه؟ یا داره کلا بهت اطلاع میده ؟ ولی یچیزم بگم ۹۹ درصد این پسرا همینجورین ق ...

داره شماره کارتمو 

اره مثل اینکه تو ذات مرده دیگه نمیدونم این منت بود داره میزاره یا چی

M❤️S