2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8788 بازدید | 495 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰۰ کل وام خودمه۱۰۰ میلیون دادم طلا۲۰۰ میلیون هم وسایل میگیرم و هم مبل و..

چه بابای مهربونی داری عزیزم

۱۰۰ میلیون داد به خودت که طلا بخری؟

مبارکت باشه عزیزم

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
پس ببرم بفروشم طلا فروش بگه ب اسم کیه بگم شوهرم میگه خودش بیاد چی مطمعنی نگاه نمیکنن ب اسم؟

استارتر تو اگه طلا به کسی هدیه بدی اون شخص بخواد روزی طلا رو بفروشه میاد تو رو میبره طلا فروشی مگه اصلا اسم و نگاه نمیکنن فقط گرم و سوت و نگاه میکنن البته جاهایی هم هستن که بدون فاکتور میخرن 

پس اگه اینجور باشه ب نامزدم میگم پول رو بدهآخه نمیخوام حتی بابامم بفهمه اون وقت نمیدن ب خودمپس پول ط ...

از نظر من هیچی بهتر از گفتن حقیقت به پدرت نیست 

شاید قبول کرد پیشنهاد نامزدتو 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من کامل نخوندم اصل مشکلشو نمیدونم ولی اگه قرار شد از اتکا خرید کنه باید بگه به قیمت بیرون حساب میکنم ...

ککلا نمیخوام خودمو ب دردسر بندازم آخرش بگن پسرم داره قسط جهاز دختره رو پرداخت میکنه و..همونوبا خونواده برم بهتره

چه بابای مهربونی داری عزیزم۱۰۰ میلیون داد به خودت که طلا بخری؟مبارکت باشه عزیزم

ببابام خبر نداره 

در کل وام ازدواج واسه خودمه پدرم پرداخت میکنن

نمیخوام حتی بابامم بفهمه طلا خریدم چیکارکنم؟

هم نمیخوام نامزدموبدونه نفروخیتم

الان اون صد میلیون طلا دست کیه

۱۰۰ میلیونو داده نامزدش ، نامزدشم باهاش طلا خرید داده دست اسی

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ببابام خبر نداره در کل وام ازدواج واسه خودمه پدرم پرداخت میکنننمیخوام حتی بابامم بفهمه طلا خریدم چیک ...

یعمی بی اجازه پدرت رفتی طلا خریدی بعد قسطشو قراره بابات بده؟

برگااااام

ببابام خبر نداره در کل وام ازدواج واسه خودمه پدرم پرداخت میکنننمیخوام حتی بابامم بفهمه طلا خریدم چیک ...

بآبان از وام برای خودش بر نمیداره اصلا؟

2810