2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه حتما ببر بزنه به اسم خودت..انشالله خوشبخت بشی عزیزم..تو زندگیم هیچ وقت طلاهاتو نده به شوهرت چون ...

اره حتمااا شاید ب بابامم نگفتم طلا دارم ولی خودم نگهمیدارم اگهلازم بود ب پدرم میگم بفروشیم اگه نبود ن

ولی ب نامزدم میگم فروختن واسه جهیزیه خرید کردن

مرسی عزیزم اره اگه واسه خونه خریدن خواست میگم چند دونگ بزن ب اسمم

خخب الان شما میگین من چیکارکنم؟ این پیام رو نفرستم بهش؟عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از ...

بگو بهش بابات ناراحت شده نگو فاکتور و اینا فقط بگو الان چیکار کنیم بذار خودش راه حل پیدا کنه 

بگو هر طور شده پولو جور کن بذاریم سرجاش چون بابام سرلج بیافته ی جارو دستی هم بهمون نمیده 

گولم زد حلالشم نمیکنم من مدتهاست یه کاربری دیگه دارم اونجا دردو دلامو مینویسم این کاربری مال روزای خ ...

ععزیزم انشاالله برات میخره اگه خونه دارین بگو حداقل دو دنگشو بزن ب اسمت

چرا نمیتونی یه تصمیم قاطع بگیری اسی بعد چند روز هنوز دودلی چیکار کنی با اینکه چندهزار نفر راهنماییت ...

نن چرا زشته عزیزم؟ اگه بابام بفهمه ب اسم نامزدمه دعوام میکنن

اینارو ب نامزدم فرستادم.

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبانی شدن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن
 بهتره قبل فهمیدن پدرم پولو بزاریم سرجاش تاحرمت خانوادم حفظ بشه.

بابام متوجه شدن پول کمه  زنگ زدن پرسیدن منم گفتم طلا خریدم ناراحت شدن از دستم 😔
طلا و فاکتورش رو میدم پدرم بعدا لازم باشه میفروشن.
فقط عزیزم فردا بریم اسم فاکتور رو عوض کنیم بابام بفهمه بد میشه

نن چرا زشته عزیزم؟ اگه بابام بفهمه ب اسم نامزدمه دعوام میکنناینارو ب نامزدم فرستادم.عزیزم با پدر و م ...

یبار بردیش طلافروشی جلو فروشنده زشت شد که خواست اثبات کنه اندازه دستت نداشتن ، الانم بری بگی به اسمم کنن ، زشته بخدا 

به پدرت بگو تا خودش تصمیم بگیره چیکار کنه با وام ازدواج

اگر به پدرت هیچی نگفتی نامزدت بعد این پیام ممکنه زنگ بزنه ب پدرت یا همو بالاخره میبینن پدرت متوجه ماجرا میشه ولی نه از زبون شما 😐 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بگو بهش بابات ناراحت شده نگو فاکتور و اینا فقط بگو الان چیکار کنیم بذار خودش راه حل پیدا کنه بگو هر ...

نن آخه نمیخوام پول رو بده میخوا طلا واسه خودم باشه بگم دادم پدرم فروخت چون طلا الان خیلی اومد بالا

ططلا و فاکتورش دست منه عزیزم فقط ب اسم نامزدمه میخوام بگم بریم بزن ب اسم من وگرنه بابام بفهمه بد میش ...

الان ب سنگ گفته بودم قاناردی 

نیه باش تاپبیرسان آد مهم دییر 

اونون الینده مدرک یوخ 

فقط فاکتورو دا ورمه

2810