2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8788 بازدید | 495 پست
بهش گفتم گفت از مامانم میگیرم میدم دست تو تو خونه امانت نگهدار گفتم باشهچند باری گفته مثلا ۵۰۰ یا .. ...

خوبه

دیگ چرا ازت پول میگیره. بگو تو باید ب من پول بدی جابجا شده

با خنده بگو ک بحث نشه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتما پولتو بگیر ازش وگرنه بعدها خیلی خیلی پشیمون میشی..پسرای مردم گرگ شدن الان منم خر شدم یه کاری اول ازدواج کردم طلاهامو دادم شوهرم الان مثله سگ پشیمونم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
حتما پولتو بگیر ازش وگرنه بعدها خیلی خیلی پشیمون میشی..پسرای مردم گرگ شدن الان منم خر شدم یه کاری او ...

اره حتمااا میگیرم 

ب نظرتون طلا رو مال خودم کنم یا طلا رو بدم بهش پولمو بده؟ ارزش طلا رفته بالا

شما طلا دادی در عوضش چیزی نزدن ب نامتون؟

اره حتمااا میگیرم ب نظرتون طلا رو مال خودم کنم یا طلا رو بدم بهش پولمو بده؟ ارزش طلا رفته بالاشما طل ...

نه نه پول طلا رو نگیری پدر من طلاسازه بعد عید تازه طلا گرمی تا پنج ملیون هم میشه...یعنی ضرر میکنی ..طلارو بگیر همراه با فاکتور..شوهرمن گولم زد گفت ماشین میخره باهاش کارکنه ماشینو میزنه به اسم من ولی نزد یعنی خیلی پشیمونم الان اگه طلاهام بود کلی پشتوانه داشتم منه احمق سادگی کردم

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عج الفرجهم،،،راضی باشی از زندگيت يا نه لحظه ها ميگذرن پس تصميم بگير از امروزبرای هرچيز بيخودی خودتو داغون نكنی☺
نه نه پول طلا رو نگیری پدر من طلاسازه بعد عید تازه طلا گرمی تا پنج ملیون هم میشه...یعنی ضرر میکنی .. ...

ططلا و فاکتورش دست منه عزیزم فقط ب اسم نامزدمه میخوام بگم بریم بزن ب اسم من وگرنه بابام بفهمه بد میشه

ططلا و فاکتورش دست منه عزیزم فقط ب اسم نامزدمه میخوام بگم بریم بزن ب اسم من وگرنه بابام بفهمه بد میش ...

خوبه حتما ببر بزنه به اسم خودت..انشالله خوشبخت بشی عزیزم..تو زندگیم هیچ وقت طلاهاتو نده به شوهرت چون هرکی داده پس نگرفته یعنی دیگه برنمیگردونن بهت همیشه بگو اینا پشتوانه وسرمایه منه دلخوشی منه هیچ وقت نفروش

ااشتباه کردی ایکاش حداقل چیزی میزد ب نامت

گولم زد حلالشم نمیکنم من مدتهاست یه کاربری دیگه دارم اونجا دردو دلامو مینویسم این کاربری مال روزای خوبم بود تازه...

چرا نمیتونی یه تصمیم قاطع بگیری اسی 

بعد چند روز هنوز دودلی چیکار کنی با اینکه چندهزار نفر راهنماییت کردن 

زشته بری طلا فروشی طلارو به اسمت کنن که

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اره حتمااا میگیرم ب نظرتون طلا رو مال خودم کنم یا طلا رو بدم بهش پولمو بده؟ ارزش طلا رفته بالاشما طل ...

عزیزم به همسرت اعتماد داشته باش

به نام تو و اون فرقی نداره 

هرچی میگه گوش کن که احساس کنه اقتدار داره👌

2810