2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
ن نمی‌فروشم میگم بزن ب ایم خودم میدم ب بابام

تو حتما باید ی چیزی بگی؟ این حرفت توهین هست 

فاکتور بزن ب نامش 

اصلا تاحالا طلا خریدی؟ 

میدونی طلا چیه ؟ 

چ اصراری ب فاکتور داری 

الان میدونی قضیه چیه اینه ک نمیخوای بری اتکا 

حالا برو اینو برا پدرت جمع کن ک چرا بی اجازش پول دادی رفته 

والا طلا خریدی فاکتور و خود طلا دست خودته 

هر جا ببری بفروشی اصلا اهمیت نداره ب اسم کیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو حتما باید ی چیزی بگی؟ این حرفت توهین هست فاکتور بزن ب نامش اصلا تاحالا طلا خریدی؟ میدونی طلا چیه ...

خب میگم میخوام پول رو ازش بگیرم بزارم روش یا فاکتور و طلا دیگه مال خودم باشه بگم دادم ب پدرم دیگه ب مم مربوط نیس هرچی دادن یا ندادن 

یعنی این پیامک رو نفرستم

تو حتما باید ی چیزی بگی؟ این حرفت توهین هست فاکتور بزن ب نامش اصلا تاحالا طلا خریدی؟ میدونی طلا چیه ...

خخب الان شما میگین من چیکارکنم؟ 

این پیام رو نفرستم بهش؟

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبانی شدن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن
 بهتره قبل فهمیدن پدرم پولو بزاریم سرجاش تاحرمت خانوادم حفظ بشه

ممیگم فاکتور رو ببریم بزن ب اسم خودم میخوام بدم بابام بعدا برام وسایل بگیره

اصلا باید میگفتی فاکتور بنام خودت باشه

شما پولو دادی بعد فاکتور بنام اون

الانم ک دیگ نمیبرتت فاکتورو ب اسمت تغییر بدن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نامزدم گفته بود کلا نگو ب خونوادت ک میخوای از اتکا بخرین اون وقت میگه چرا گفتی میخوام بگم پدرم اجازه ...

تو اون تاپیک همه اینا رو بهت گفتن باز ب حرف اون رفتی 

بیا تازه میگ ب بابات نگو

اون تاپیکت گفتم همه چیو قاتی نکن کردی حالا میخوای درستش کنی بدون دلخوری حلش کن

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
اصلا باید میگفتی فاکتور بنام خودت باشهشما پولو دادی بعد فاکتور بنام اونالانم ک دیگ نمیبرتت فاکتورو ب ...

غلط میگ نمبرن اگه فاکتور رو زد ب اسمم ک هیچ 

ب پدرم میگم طلا خریدم این بمونه واسه مبل و تخت خواب و..

بقیه پول رو وسایل اشپزخونه میگیرم

اگه نداد ب پدرم میگم

تو اون تاپیک همه اینا رو بهت گفتن باز ب حرف اون رفتی بیا تازه میگ ب بابات نگواون تاپیکت گفتم همه چیو ...

شما نمیدونین جوری حرف میزنه زود قول میخورم زود باور میکنم همش میگه زن و مرد باید پشت هم باشن همشه ب حرف هم گوش بدن اونجا ارزونه و....

بگو بابام دوستش فروشگاه داره، قراره از اونجا با شرایط مناسب بخره. اگر خیلی خواست از جزیات خبردار بشه ...

عزیزم ببین این خوبه بفرستم براش

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبانی شدن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..

به نظرتون چرا داماد نمیخواد خانواده دختر چیزی در این مورد بدونن؟ چرا دختر تا الان نتونسته به خانواد ...

عزیزم ببین این خوبه بهش بفرستم

شما نمیدونین جوری حرف میزنه زود قول میخورم زود باور میکنم همش میگه زن و مرد باید پشت هم باشن همشه ب ...

خب وقتی میگ زنو شوهر باید پشت هم باشن بگو پس برو النگوها رو از مامانت بگیر بده من.با گردنبند عوض کن بندازم گردنم

از اول باید میگفتی پول من نیس ک بهت بدم.پول بابامه و میخواد از همین جا بگیره.آقاااااا میگفتی بابام پولو دست من نمیده و تمام

عزیزم ببین این خوبه بهش بفرستمعزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبانی شدن ا ...

نگو بابام عصبانی شده.بگو نمیدونه پولو بهت دادم. میگ بده خودم ی جا خوب پیدا کردم میخوام از اونجا بگیرم

بگو بریم بفروشیم ۱۰۰ تومنو بده بقیشم سودش مال خودت

خب وقتی میگ زنو شوهر باید پشت هم باشن بگو پس برو النگوها رو از مامانت بگیر بده من.با گردنبند عوض کن ...

بهش گفتم گفت از مامانم میگیرم میدم دست تو تو خونه امانت نگهدار گفتم باشه

چند باری گفته مثلا ۵۰۰ یا ..بزن بهم میدم منم گفتن با اون کارت نمیتونم بدم واسه من ک نیس واسه بابامه با اون یکی کارتم پول دادم ولی با این کارتم ندادم اصلا همش میگه خسیسی چقدر و..ولی گوش نمیکنم اصلا با این پول خرج نمیکنم براش طلا هم اشتباه شد فاکتورشم اسم خودم میکنم تمام

نگو بابام عصبانی شده.بگو نمیدونه پولو بهت دادم. میگ بده خودم ی جا خوب پیدا کردم میخوام از اونجا بگیر ...

ططلا رو نمیخوام بدم بهش طلا گرون شده میگم فاکتورش رو بزن ب اسم خودم میخوام بدم ب پدرم

2810