2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
نظر منو بخوای اره داره زرنگ بازی در میاره ایشالا بهترین تصمیم بگیری ای کاش صد تومن طلا رو نمی گرفتی

ععب نداره یگم یا پولش رو بده یا بریم فاکتور رو بزن ب اسمم بعد میدم ب پدرم لازم باشه میفروشن برای من نیس

بگو بابام دوستش فروشگاه داره، قراره از اونجا با شرایط مناسب بخره. اگر خیلی خواست از جزیات خبردار بشه بگو جهزیه با پدرم هست و من خیلی ازش نمیپرسم ناراحت نشه. نامزدت از الان انقدر حسابگر هست خدا به دادت برسه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی شوهرت خیلی مادرشو دوست داره ؟؟وضع مادر شوهرت اینا چطوره ؟؟

خیلی همش باهاش شوخی میکنه بوسش میکنه گازش میگیره

مامانش با پدرش طلاق گرفتن 

وضعشون خوب نیس مامانش حتی ی طلا هم نداره

بهش گفتم و دعوا کردم چرا ب دست من نگرفتی ب من اعتماد نداری گفت واسه مامانم نیس ک واسه خودمونه جا پیدا نکردم انداختم دست مامان ب سایز دست تو با اجرت پایین و دست دوم نبود آخرش برد طلا فروشی اونجا طلا فروش بهم گفت کار خوبی کردن آقا ب سایز دست شما بود ولی نو بود ۱۵ تومن ضرر میکرد

اره کل وام رو ندادم

منظورم وام نامزدت بود ۱۵۰ طلا خریده دست مادرشه اینو قبلا گفته بودی فکر کنم

ببین من که میدونم اخر کدوم راهو انتخاب میکنی چون بدبین شدی کلا 

امیدوارم این مسئله ختم به خیر بشه گل دختر 

استارتر تموم این حرف ها و نصیحت ها رو بزار کنار. برو به خانوادت بگو. اصلا بعید میدونم یفهمن انقدر بچت زرنگ و بکن هست بزارن ادامه بدی. تهچی پدرت گفت. اصلا اختیارت رو دست این ادم نده.بیخود کرده که بابات نفهمه. کطور پول و جهیزیه حوبه، اونجایی که باید بدونه رو ندونه. 

نمیدونم چرا خانواده اسی خیلی بهش اعتماد دارن یا اسی کلا ب اختیار خودش هر کار میخواد میکنه من هر حرکت ...

خااک تو سر من اره اعتماد دارن ولی پدرم میگه نمیخواد با اون بری باهم میریم منم میگفتم ن با نامزدم میرم

خااک تو سر من اره اعتماد دارن ولی پدرم میگه نمیخواد با اون بری باهم میریم منم میگفتم ن با نامزدم میر ...

حالا بابای من بود همون روز اول کارت رو از دستم میگرفت بعد میگفت هر چی خریدیم با ۲تا بزرگتر میری 

اگرم دامادش میگفت باهم بریم میگفت بلکه من دزدی میکنم بدم دخترم اون چرا از جزییات باید باخبر بشه 

قولم زد همش میگفت تهران خیلی اززونه شهر ما گرونه ب نفع خودته و...جوری بگم بفهمه فهمیدم زرنگ بازی در ...

خیلی راحت بگو عزیز منصرف شدیم و طی صحبت با پدر و مادرم قرار شد نقد بخریم

دختر خوب تا اوضاع رو بدتر نکردی، خانوادتو در جریان بذار. خانوادت بعدا میفهمن و برات بد میشه. این که ...

ممممنونم عزیزم ک خیلیی کمکم کردی ن چیزی نمیگم ب خونواده بهش میگم پدرم اجازه نمیدن بریم شهر دیگه خرید کنیم گفتن خودم میدونم چیا بخریم منم حق میدم ب پدرم و مامانمم ناراحته میگه جهیزیه ب عهده ماهه با دست خودمون بریم بخریم

لطفا پول رو برگردون تا احترام خونواده حفظ بسه

2810