2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
از پول خودت برات طلا گرفته و هر بار به مناسبت تولد و... برات بیاره بعد هم سر خودت و خانوادت منت بذا ...

میدونه انقدر نفهمم

۱۰۰ از وام خودم دادم طلا گرفتن واسه خودشون پس انداز 

قرار بود ۱۰۰ میلیون هم جهیزیه از اتکا بردارم نامزدم قسطشو بده دیگه پول ندم چون ۱۰۰ داده بودم 

ولی الان پشیمون شدم با خونوادم میرم و ازش میگیرم

بگو پدرم فهمیده الان میخواد میریم خرید ..ناراحت نشیا نتیجه گوش ندادن به حرف بزرگتره وسرخود تصمیم گرف ...

دقیقا مثل نامزد من 

کاملا حرفاتون درسته خواهرتون خیلی اشتباه کرده منم خیلی اشتباه کردم دیگه فهمیدم چجور باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس پدرت این وسط ضرر نمیکنه که فقط ۳۰۰ قسط وام ازدواجتو پرداخت میکنه همون طور که گفتم نامزدت ۴۰۰ میلی ...

نن اصلا اینجور نیس من ضرر میکنم

۳۰۰ وام ازدواج دوتامونه‌

اون داد ب طلا بقیشو داد ب دوستش بعدا بگیره واسه آینده پس انداز میکنه.

منم ۱۰۰ دادم نامزدم طلا گرفتن واسه خودشون ب اسم خودش

منم برم از اتکا وسایل برم فقط اشپزخونه

بقیه پولمو ک تو کارته میخواستم بعدا مبل و..بگیرم

اگه قسطی باشه ب ضرر بابامه نقدی میشه من مثلا ۹ تکه وسایل بردارم ولی قسطی ۶ تا در این حد .

نامزدمم همش میگفت ب بابات نگو فهمیدم چرا میگن نگو

یگو بابام رفته پرسیده میگن گرونه الانم ناراحته میگ از اونجا نمیخوام واست خرید کنم

نامزدم گفته بود کلا نگو ب خونوادت ک میخوای از اتکا بخرین اون وقت میگه چرا گفتی میخوام بگم پدرم اجازه نمیدن از شهر دیگه خرید کنم گفتن خودمون میریم و..

آره عزیزم الان قیمت طلارو دیدی ؟؟؟ دیروز تا حالا ۴۶۰۰ بوده شده ۴۷۰۰ خورده ای همین جوری داره میره بال ...

اره پس بهترین کار اینه ک طلا رو بزنم ب اسم خودم درسته؟ بعد بگم دادم بابام گفتن لازم باشه میفروشن خریدوجهیزیه میکنن

شما خیلی زودباوری که اینجوری فکر میکنی ۱۰۰نقدی دادی و طلا خریده و سود کرده. درسته گفتی بعدا تو مناسب ...

خیلی احمقم 🤦‍♀️😔

خیلی اشتباه کردم الان میخوام ب نامزدم پیامک بفرستم بگم پدرم عصبانیه گفتن خودمون میگیریم نیازی نیس از شهد دیگه خرید کنی و.. فاکتور طلا رو ب اسم خودم میکنم

نامزدت کار عاقلانه ای کرده اقساطی وسیله برمیدارید و طی ۵ سال پرداخت میکنید پولای نقدم که دادید طلا ...

حالا قراره بری ۱۰۰ از فروشگاه قسطی خرید کنی و قسط رو نامزدت پرداخت کنه.  چیزی که مهمه اینه که شما با ۱۰۰ تومن پول نقد بدون منت میتونی بری مثلا ۱۰ تا وسیله بخری ولی با ۱۰۰ تومن قسطی، میتونی ۶ تا وسیله با منت بخری.  در واقع نامزدت سود کرده چون ۱۰۰ تومن نقدی طلا خریده و سما و پدرت ضرر کردی. جواب یکی از کاربرها

از این لحاظ پدرم ضرر میکنه

خیلی احمقم 🤦‍♀️😔خیلی اشتباه کردم الان میخوام ب نامزدم پیامک بفرستم بگم پدرم عصبانیه گفتن خودمون می ...

به پدرت بگو اول هماهنگ باشید 

بعد فاکتور به اسم هرکی باشه میشه طلارو فروخت دیگه مگه اینطور نیست؟ مهم داشتن فاکتوره 

ولی ممکنه ضرر کنید زود بفروشید چون شما گرمی ۴۵۰۰ طبق تابلو که نخریدید ، با مالیات و اجرت و سود گرمی شاید ۵ تومن خریده باشید حتی .. باید زمانی بفروشید که پول خودشو + یکم سود دربیاره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حالا قراره بری ۱۰۰ از فروشگاه قسطی خرید کنی و قسط رو نامزدت پرداخت کنه. چیزی که مهمه اینه که شما با ...

خوب ۶ تا وسیله بگیرید مگه چیه؟ یعنی اگر جایی ثبت نشده که مثلا حتما باید ۱۰ قلم جنس خانواده عروس بدن مشکلی پیش نمیاد 

اگر جایی رسمه و ثبت شده که ۱۰ قلم جنسو حتما و حتما باید شما بخرید اونوقت پول کم میاد و ضرر میکنید 

زیادی این مسئله بزرگ شده بنظرم 

حتی همینارو به پدر و نامزدت بگی خودشون میتونن حلش کنن 

خیلی احمقم 🤦‍♀️😔خیلی اشتباه کردم الان میخوام ب نامزدم پیامک بفرستم بگم پدرم عصبانیه گفتن خودمون می ...

هروقت گفتی بهشون ..اینجد بگو ببینم چی گفتن منو لایک کن ...شاید اولش زیر بار نرو ولی شما کوتاه نیا.نهایتن گفت ن بگو پس طلا رومیدم بابام

اشتباه حساب کردی. قسط وام ازدواجو کامل پدرش میده. ۱۰۰ تومن از وام دختر رو برده طلا خریده که قراره تو ...

بههترین حرف رو شما گفتین کاملا درسته تصمیم گرفتم با خونواده برم و ب نامزدم میگم

2810