2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
فکر کنم ۱۵۰ تومن از وامو داد طلای دست دوم نه کل وامو

همون هرچقدر ک داده بنظر من رفتهههه دیگه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دست مادر شوهرشه زرنگی کجا بود اونا دیگه در نمیاد پسره دیده میتونههه بره جای دیگه خرید گفته خب خوب ...

خب ۱۰۰ هم برای اسی طلا گرفته + طلاهای دوران نامزدیش 

این طلای دست مادرشوهرش در اخر خرج زندگیشون میشه و فکر کنم بخوان خونه بخرن با پس اندازشون کم‌کم ، یا شغل راه بندازن یا ماشین بگیرن برای زندگی مشترکشون خرج میشه

من منظورم طلایی ک‌الان دستشه برای خود اسیه ولی اسی اونو برای خودش نمیدونه 

ولی طلای دست مادرشوهر خرج زندگیشون میشه 

اشتباه حساب کردی. قسط وام ازدواجو کامل پدرش میده. ۱۰۰ تومن از وام دختر رو برده طلا خریده که قراره تو ...

این پیشنهاد خود اسی بود گفت شرط دارم بیا هرمناسبت یه تیکه از این طلارو بهم بده جلو بقیه به چشم بیاد وگرنه شوهرش اصلا شاید مناسبتا نخواد طلا بگیره 

طرف ما انقدر حساب کتابی نیستن حتی نمیدونن کدوم تیکه از جهاز رو من گرفتم یا پسرشون گرفته کل وسایل خونه ما بود ، 

شاید طرف اسی این مسائل و سرکوفت زدنا باشه خودش بهتر میدونه

خب ۱۰۰ هم برای اسی طلا گرفته + طلاهای دوران نامزدیش این طلای دست مادرشوهرش در اخر خرج زندگیشون میشه ...

بهترین و خوش بینانه ترین حالتش اینه ک اره طلا مادر شوهر بیاد تو زندگی اینا 

اوکی خیلی هم عالی 

اپلین نظر من این بود صد تومن طلا یعنی بیست گرم طلا ارزش نداره همون با خانپادش هماهنگ می بود بهتر بود 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
بهترین و خوش بینانه ترین حالتش اینه ک اره طلا مادر شوهر بیاد تو زندگی اینا اوکی خیلی هم عالی اپلین ن ...

نمیدونم چرا خانواده اسی خیلی بهش اعتماد دارن یا اسی کلا ب اختیار خودش هر کار میخواد میکنه من هر حرکتی کنم لاقل ب مامانم میگم 

خب ۱۰۰ هم برای اسی طلا گرفته + طلاهای دوران نامزدیش این طلای دست مادرشوهرش در اخر خرج زندگیشون میشه ...

به نظرتون چرا داماد نمیخواد خانواده دختر چیزی در این مورد بدونن؟  چرا دختر تا الان نتونسته به خانوادش بگه با ۱۰۰ تومن پولش طلا خریده؟   

خرید قسطی تو شرایطی که میشه نقدی خرید کرد، اشتباهه محضه. من چون فروشگاه اتکا میرم میدونم اوضاع خیلی خرابه. تو خرید قسطی قشنگ میلیونی میکشن رو وسایلا. 

به نظرتون چرا داماد نمیخواد خانواده دختر چیزی در این مورد بدونن؟ چرا دختر تا الان نتونسته به خانواد ...

درسته قسطش رو داماد میده ولی دختر کمتر میتونه جنس بخره و این به ضررش هست. 

دختر خوب تا اوضاع رو بدتر نکردی، خانوادتو در جریان بذار. خانوادت بعدا میفهمن و برات بد میشه. این که خانوادتو حساب نکردی و سر خود عمل کردی، اگه از زبون خودت الان بشنون خیلی بهتره تا بعدها متوجه بشن. 

بگو فکر میکردی اینجوری بیشتر به نفع خانوادت هست. شاید الان ناراحت بشن ولی مطمئنا شرایط شما رو درک میکنن و کمکت میکنن. مطمین باش نمیذارن به رابطه‌تون آسیبی برسه. اونا پدر و مادرن و صلاح شما رو بهتر میدونن. الان باید چشماتو باز کنی و واقعیتهارو ببینی. 

تا وقتی خودت برای پدر ومادرت احترام قائل نباشی، داماد و خانوادش نه برای تو احترامی قائل هستن و نه خانوادت. یادت باشه تو هنوز دختر اون خونه هستی

تا جایی که میدونم قسطی اتکا میکشه روش و بستگی به تعداد ماه پس دادن هم داره ،هرچی طولانی تر ، درصدش بیشتره . بهتره عزت خانوادت رو برای جهیزیه نیازی پایین،  حالا که قراره اون پس انداز کنه چرا بدی بهش ، اگر نیاز داشت آره یا پول پیش میخواس بکنه یه چیزی .‌

با کل وام ازدواجت جنس هات رو نقد بخر . 

خدایا شکرت.
تا جایی که میدونم قسطی اتکا میکشه روش و بستگی به تعداد ماه پس دادن هم داره ،هرچی طولانی تر ، درصدش ب ...

یبار ی طلافروشی تو دیوار اگهی داده بود طلای دست دوم میخرم با ۲ درصد 

پرسیدم بادچند درصد میفروشی 

گفت ۲ درصد 

نوشتم خودت محض رضای خدا نشستی اونجا 

کثافت جوابمو نداد 

اتکا یا هر فروشگاهی قسطی محض رضای خدا نمیدن بالاخره میکشن روش

یبار ی طلافروشی تو دیوار اگهی داده بود طلای دست دوم میخرم با ۲ درصد پرسیدم بادچند درصد میفروشی گفت ۲ ...

دقیقا همه قسطی ها همینه ، بسته به ماه و مقدار قسط و نقدینگی اولش دارا 

خدایا شکرت.

عزیزم تاپیکاتو یه نگاه ریزی کردم ،حتما از مشاور کمک بگیرعزیزم ،اینم بگم مردا مثل ما نیستن باید نیازاتو واضح بگی باتیکه پرونی نمیشه عزیزم ،مادر خواهرش هرکاری میکنن اون مسئولش نیست مدام نکوب روسرش ،اونم بعدا میگرده عیب خانوادتو پیدا میکنه ،شوهرت بیکاره ازش واضح بخواه دنبال کار بگرده ،چون پول نداره نمیتونه چیزایی روکه میخایی تهیه کنه مدام بینتون مسئله میشه ،دختر خوبم راستش من جات سر درد گرفتم چقد تاپیک زدی اینو گفت چه کنم اونو گفت چه کنم نامزدت سنش کمه شماهم همینطور وقتی باکسی ازدواج کردی که تازه سربازیش تموم شده معلومه که خیلی کارها رونمیتونه انجام بده ،اینارو باید درک میکردی بنظرم خیلی باهاش بد حرف میزنی،زیاد ایراد میگیری ،غر میزنی ،عزیزم شایدم حرفات منطقیه اما لحن بیانت خیلی بده واسه همینه کارات نامزدت سرد میشه ،خیلی مسائلو کش میدی خواهر دوستانه میگم حتما از روانشناس کمک بگیر ،اینجا همه که کل جوانب زندگیتو نمیدونن که کامل بخوان کمکت کنن، همین اقدامت(منظورم وامه) نشون از ناپختگیت داره، یکاری نکن ازت دلسرد بشه ،زندگیتون خراب بشه ،مثلا گفتی نامزدم چرابامادرش میره مهمونی ،وقتی تویه خونه زندگی میکنن دعوت میشن جایی ،میشه نامزدت نره ،یامثلا وقتی شما دعوت نشدی ،توقع داری نره یکم منطقی باش ،باشه واسه خودت میگم

2810