2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
نقدینامزدم ارتشیه پولاش بدون استفاده بوده گفتیم اینارو بخریم ولی مامان و بابام قسطی ی یخچال فریزر چه ...

پس گرون میدن متاسفانه 

مرسی عزیزم تصمیم گرفتم با پدرم خرید کنم

یعنی وام ازدواج رو خودت پرداخت میکنه یا همسرتون؟جهیزیه هم پدر و مادرت با پول خودشون دادن اینجوری بهت ...

خودم که پول ندارم قسط وام بدم 😅 شوهرم قسط هردو وام رو میده 

ما سه ماه عقد بودیم فقط پدر و مادرم طی دو ماه جهیزیه خریدن . وام ازدواج من رو سه ماه بعد اینکه اومدیم خونه خودمون پیامک بانک اومد برامون 

اگر می‌خواستیم با وام جهاز بخریم عقدمون طول می‌کشید و ما نمی‌خواستیم بیشتر از سه ماه بشه چون همشهری نبودیم سختمون بود به علاوه که پدر و مادرم بچه کوچیک دارن و خب یکجا خرید کردن بهتر بود براشون تا ۱۰ سال قسط دادن 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پولش رو‌تودادی چرا فاکتور به نام کسی دیگه باشه قسطش رو تو میدی اون اتکا که میگی از وام ازدواجی تو ...

۱۰۰ میلیون دادم ب نامزدم دیگه تو اتکا اصلا کارت نکشم اصلا قسطی پولی ندم اونم دادن طلا خریدن ب خودشون واسه پس انداز

دیگه تصمیم عوض شد نمیخوام از اتکا خرید کنم با خونواده میرم و ازش میگیرم پول رو

خودم که پول ندارم قسط وام بدم 😅 شوهرم قسط هردو وام رو میده ما سه ماه عقد بودیم فقط پدر و مادرم طی د ...

خوشبخت بشی عزیزم

شما بهیترررین کارو کردین

ولی خبشرایط پدرم جوری نیس ک بتونه بدون وام جهیزیه بخره

ایکااااش چند سال پیش خورد خورد وسایل میگرفتیم

۱۰۰ میلیون دادم ب نامزدم دیگه تو اتکا اصلا کارت نکشم اصلا قسطی پولی ندم اونم دادن طلا خریدن ب خودشون ...

بله تصمیم قبلت یعنی دادن ۱۰۰ میلیون جهت خرید طلایی با فاکتوری که به نام شما نیست

خرید جهیزیه با پولی که شما کارت نمی‌کشی و همسرتون میده و فاکتور خرید به نام ایشونه

یه درصد فکر کن نامزدیت بهم بخوره هیچی طبق قانون دستتو نمیگیره مالت رو‌دادی وام ازدواج قسطش ر‌و میدی اما اون ببره اصلا نه همه چی گل و بلبل زرنگ باش جای اینکه حامیت باشه تو ساپورتش می‌کنی 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
بله تصمیم قبلت یعنی دادن ۱۰۰ میلیون جهت خرید طلایی با فاکتوری که به نام شما نیستخرید جهیزیه با پولی ...

ب فکرهمینا بودم گفتم بهش خرید کردم دوتا فاکتور بگیر وسایل خودت ب اسم خودت وسایل من ب اسم بابام اونم گفت باشه ولی ن دیگه تصمیم عوض شد میخوام از شهر خودمون خرید کنم با خونواده.

دقیقا درست میگین 

همش میاد تو گوشیم میره همراه بانک یا پیامک گوشیم نگاه میکنه ب موجودی منم دعواش میکنم میخنده  مثلا شوخی میکنه.رمز میزارم میگه چرا مگه زن و شوهر نیستیم و..

اون سری بهم گفت ۵۰۰ بزن ب کارتم چند روز دیگه برمیگردونم گفتم کارتم دست خودم نیس گفت الکی نگووو گفتم دست بابامه 

دست خودم بود ولی ندادم

یا اون سری بیرون بودیم گفتم بریم غذا بخوریم بیرون گفت ب خدا همراهم ندارم گفت باشه گفت با کارت خودت بریم بعدا میدم گفتم نمیشه اون واسه خرید جهیزیه فقط ندادم

دیدم داره پرو میشه کارت رو گذاشتم خونه مونده

شوهرخواهرمن همینجوره همینجور باچاخان زیر زیرکی خرجارو همس میندازه گردن پدریم ..تاخالا روهم رفته ۵ ملیون هم خرج نکرده..خسیس نیست ولی خاتوادش زورشون میاد که خرج بدن چون کمی سطح هانواده ما بالاتره ..هرچی به خواه رم گف تیم اینقد قانع نباش گوش نداد  براعروسی هم میکه ندارم کلا میناله ..مقصر هم خواهرمه..خودت و دست کم نگیر

2810