2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
اره بدون فاکتور هم میتونی بفروشی ولی طلاها رو موجب باش با زرنگ بازی بگیره ازتوای چقدر سخته اینطور زن ...

اکه خونه خریدنی طلاهامو خواستن شرط میزارم ک چند دونگهم ب اسم من بزنن در غیر اینصورت نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم طلایی ک با وام من گرفتن دست خودمه امانت بود ب اسم ایشونه فاکتور.مرسیی عزیزم خیلیی کمکم کردی ...

اره میتونی زمتن فروش شناسنامه که نمیخوان ولی اینکارو نکن خودش بزار بفروشه یا همون ۱۰۰ رو نقدی پرداخت کنه هم امانت داریت سرجاشه هم طلا رو بفروشی کارمزد و مالیات کسر میکنن و مبلغ کمی دستت میاد بزاری خودش بفروشه بقیه پول گردن خودش می افته که ۱۰۰ رو جور کنه 

برای پس اندازه برای خودمون ولی ب اسم خودش اون وقت ب ضرر بابام میشهبابای من اون قدراهم وضعش خوب نیس ب ...

دختر جان فاکتور طلا به نام خودش خریده یعنی اگه خدای نکرده نامزدی شما بهم بخوره اجازه فروش طلا رو نداری چون فاکتور نداری به نام خودت اگه بفروشی میشه مال دیگری یعنی مال دزدی 

کالا هم که اون میخره به نام دوستش یا خودش این وسط شما هیچ

چقدر بچه ای

تو رو خدا جوابمو نده اعصابمو بهم میریزی دختر اینقدر بی‌فکر !!!

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
کل متنو نخوندمفقط اومدم بگم اتکا فوق العاده گرون میدهما ی اتو گرفتیم دو و چهارصد جاروبرقی هف تومنبرا ...

وام بود عزیزم یا نقدی خریدین؟

اره بخاطره همین میگم اگه گرونه از اونجا نگیرم

ما از اول تصمیم گرفتیم وام ازدواج برا من و همسرم باشه . 

شوهرم با وام خودش خونه اجاره کرد و یه سری چیزایی که طبق رسممون به عهدش بود از جهاز رو خرید . 

وام منم بعد اینکه اومدیم خونه خودمون شرایطش جور شد گرفتیمش .

پدر و مادر منم با پول خودشون جهاز خریدن برام 

انقد‌م همه چیزو پیچ در پیچ و گیج کننده نکردیم 

سرم درد گرفت تا فهمیدم چکار کردین

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

وام بود عزیزم یا نقدی خریدین؟اره بخاطره همین میگم اگه گرونه از اونجا نگیرم

نقدی

نامزدم ارتشیه پولاش بدون استفاده بوده گفتیم اینارو بخریم 

ولی مامان و بابام قسطی ی یخچال فریزر چهل و دو سه تومنیو پنجاه و خورده ی گرفتن پارسال

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

نقدینامزدم ارتشیه پولاش بدون استفاده بوده گفتیم اینارو بخریم ولی مامان و بابام قسطی ی یخچال فریزر چه ...

امضاتو خوندم الان چند سالته؟

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دختر جان فاکتور طلا به نام خودش خریده یعنی اگه خدای نکرده نامزدی شما بهم بخوره اجازه فروش طلا رو ندا ...

چون ۱۰۰ میلیون رو دادم ب خودشون واسه خودش منم قرار بود ب اندازه ۱۰۰میلیون جهیزیه بردارم از اتکا ک دیکه پشیمون شدم قراره بهش بگم برش گردون. 

اینم بگم عزیزم طلاهایی ک واسه عیدی برای عروس میارن باید ب اسم کی باشه؟؟ تا الان سه تا النگو دارم هرسه تاش فاکتورش ب اسم خودشه

ما از اول تصمیم گرفتیم وام ازدواج برا من و همسرم باشه . شوهرم با وام خودش خونه اجاره کرد و یه سری چی ...

یعنی وام ازدواج رو خودت پرداخت میکنه یا همسرتون؟

جهیزیه هم پدر و مادرت با پول خودشون دادن اینجوری بهتره

چون ۱۰۰ میلیون رو دادم ب خودشون واسه خودش منم قرار بود ب اندازه ۱۰۰میلیون جهیزیه بردارم از اتکا ک دی ...

خب پولش رو‌تودادی چرا فاکتور به نام کسی دیگه باشه قسطش رو تو میدی اون اتکا که میگی از وام ازدواجی تو خیلی بیشتر سودش هست دوستان گفتن نکن این کارو

طلا خرید فاکتور باید به نام خودت باشه درصورتیکه که پولش رو شما دادی اینو بفهم سخته مگه مقاومت نکن برای حرف گوش کردن

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  ذوقم تموم شد و خدا حاجتمو نداد  
2810