2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست
شما یه کاری بکن یه یخچال یا یه وسیله ی که مدنظرت هست همون مارک و همون مدل رو از مغازه بپرس از اتکا ش ...

مرسی عزیزم پشنهاد خوبیه حتما اگه دیدم ارزون یا همون قیمت هایی ک تو بیرون میدن چیکارکنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی یه پست توضیح دادم برو سوال کن قیمت یه وسیله رو از بیرون و اتکا تویدیجی کالا هم نگاه کن، قیمت دست ...

خیلی ممنونم عزیزم ک کمکم کردی

من همین کارو کردم البته وسایل بزرگ رو نپرسیدیم سرویس قابلمه پرسیدم دقیقا کپی هم فقط رنگش فرق می‌کرد اتکا میدادن ۷ تومن.  جای دیگه ۵/۷۰۰

عزیزم شما وسیله هارو از تهران خرید میکنین بیارین شهرتون؟؟؟؟ میدونی چقد هزینه حمل و نقله اگه از تهرا ...

اره عزیزم ولی نظرم عوض شد.

نامزدم گفتن هزینه ارسال میگن واسه ما رایگانه

ن بابامو درجریان نمیزارم خودشون گفتن نگو حتی ب خونواده خودشم نگفتن بهش میگم ۱۰۰ تومن منو برگردونن

مرسی عزیزم خوب گفتین همینجوری میگم

اره همینو بگو بگو من همینطور که تو با خانواده ات مخفی نداری ولی از من پنهون میکنی منم با خانواده مخف ...

اشتباه کردم دیگه هیچ وقت اینکارو نمیکنم

اینو ب پدرم نمیگم ک پول دادم برمیگردونن

عزیزم شما وسیله هارو از تهران خرید میکنین بیارین شهرتون؟؟؟؟ میدونی چقد هزینه حمل و نقله اگه از تهرا ...

اون طلا رو با وام خودش خریده انداخته دست مامانش کلی دعوامون شد سر این آخرش گفت آخر هفته از دستش درمیارم البته من گفتم دربیار من نگهدارم تو بانک یا خونه گفت باشه

۱۰۰ میلیون با وام خودم طلا خریدن ب اسم خودش 

چون میخواستم ۱۰۰ بدم بهشون جهیزیه بردارم از اونجا

الان پشیمون شدم میخوام بگم برگردون بابام متوجه شده کمه یا چی بگم؟

اره عزیزم ولی نظرم عوض شد.نامزدم گفتن هزینه ارسال میگن واسه ما رایگانهن بابامو درجریان نمیزارم خودشو ...

نامزدت خیلی بچه زرنگه ولی مردا دخترای ساده رو بازی میدن در نهایتم ولش میکنن . امیدوارم پولتو پس بده .. در ضمن توی بازارم دنبال مارکای گرون نباش ضروریارو بگیر یا با قیمت د یجی کالا مقایسه کن هرکدوم مناسب بود از همون خرید کن در نهایت پولیم موند باهاش طلا بگیر پس انداز کن

اون طلا رو با وام خودش خریده انداخته دست مامانش کلی دعوامون شد سر این آخرش گفت آخر هفته از دستش درمی ...

با وام خودش برا مادرش طلا گرفته با وام شمام باز برا خودش طلا گرفته فقط کاغذ فاکتور دست شما داده نه خود طلارو... بگو به بابام گفتم از تهران میگیریم عصبی شد که پرداخت وام جهیزیه اگه پای پدرته پس خریدشم با منه ولی نامزدت میخاد بره خرید پس پرداخت وام ازدواجتم با خودش باشه.. خیلی رک و سریع بگو اصلا نه ضعف نشون بده نه هیچی با اعتماد بنفس و حق به جانب بگو بابام حق داره وقتی پرداخت وام پای ایشونه پس خودش تصمیم میگیره چه مارکی و چه جنسی بخره و نباید خودسر رفتار کنیم الانم که طلا گرون شده و کلی سود کردی بفروش پولو برگردون

نامزدت خیلی بچه زرنگه ولی مردا دخترای ساده رو بازی میدن در نهایتم ولش میکنن . امیدوارم پولتو پس بده ...

دقیقا منه ساده خیلی ب حرفش گوش میدم 

پدرم چندباری گفتن بهم باهم میریم خرید میکنیم از جاهایی ک قیمتش خوبه گفتم ن بابا نامزدم میگه تهران ارزونه و..گفتن باشه ناراحت شدن بابامم ساده و دل مهربونی داره این باعث میشه آزمون سو استفاده کنن ولی تصمیمم رو گرفتم از اونجا خرید نکنم همون‌شهر خودمون

دقیقا منه ساده خیلی ب حرفش گوش میدم پدرم چندباری گفتن بهم باهم میریم خرید میکنیم از جاهایی ک قیمتش خ ...

افرین قاطع و با اعتماد بنفس بگو نمی تونم دل بابامو بشکونم دوسداره خودش برا دخترش جهیزیه بگیره و عرفم همینه که پدرو مادر دختر برا خرید میرن نه خود پسر و دختر. 

با وام خودش برا مادرش طلا گرفته با وام شمام باز برا خودش طلا گرفته فقط کاغذ فاکتور دست شما داده نه خ ...

ن عزیزم طلایی ک با وام من گرفتن دست خودمه امانت بود ب اسم ایشونه فاکتور.

مرسیی عزیزم خیلیی کمکم کردی ب خدا داشتم اشتباه میرفتم راه رو حتما همین کارو میکنم 

ن عزیزم همون گرون گرفتیم ۴/۶۰۰گرفتیم یهو اومد پایین بعدش رفت بالا بره بالا میتونم ببرم بفروشم؟ ولی فاکتور ب اسم نامزدمه میتونم تنهایی یا بدون فاکتور بفروشم؟

ن عزیزم طلایی ک با وام من گرفتن دست خودمه امانت بود ب اسم ایشونه فاکتور.مرسیی عزیزم خیلیی کمکم کردی ...

اره بدون فاکتور هم میتونی بفروشی 

ولی طلاها رو موجب باش با زرنگ بازی بگیره ازت

وای چقدر سخته اینطور زندگی که اولش با رو راستی نباشه

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

کل متنو نخوندم

فقط اومدم بگم اتکا فوق العاده گرون میده

ما ی اتو گرفتیم دو و چهارصد 

جاروبرقی هف تومن

برا مایی ک از جیب ندادیم و خود اتکا بوده بد نبود

ولی جمعا ی سرچ کنی میبینی چقد گرون داده

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

تو چیزی نگو 

ب بابات بگو زنگش بزنه بگه که خودمون اشنا داریم میخوایم خرید کنیم 

تو خرید جهزیه لزومی نداره باشه پسر 

و مطمئن باش نامزدت بچه زرنگ نیست و از ی جا خط میگیره برا کاراش

میشه لبخند بزنی؟