2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8788 بازدید | 495 پست
ن اعتماد دارم بهش.وامی ک دوستش داده بهش با اون وام قراره جهیزیه دوتامونو بخریم.وام ازدواج رو میگه پس ...

اگر قراره همسرت اون پول رو برای خرید خونه ی مشترکتون یا ماشین یا طلای مشترک باشه مانعی نیست بالاخره برای بهتر شدن زندگیتون هست حالا اگر یه درصدی هم اگر فروشگاه گرون بده خیلی مهم نیست ارزش داره برای خرید خونه یا امثال اینها ولی اگر قراره برای خونوادش خرج کنه یا قرض بده به خواهری برادری کسی هرگز این کار رو انجام نده اول ازش سوال کن مطمئن بشو برای چه کاری میخواد 

اره میخونم ولی وسوسه شدم پشیمونم دادم بهش طلا خریدن ب اسم خودشون میخوام بگم برگردون چجوری بگم؟چجوری ...

بگو پدرم وسیله خریده میخواد پیش قصد پول بده پس بده اونو 

یا به پدرت بگو زنگ بزنه بگیره

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا بدو بدو اختیار خودتون دست پسر میدینمگه خانواده ندارین ک به اون میگین چطوری جهیزیه بخرهای ...

افرین درسته ب

والا ب خودش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن از همین شهر خودمون میخریم باهم میریم عصبانی میشه میگه تو خوب باهاش صحبت نمیکنی و..متوجه شدم زرنگ بازی درمیاره

بگین بهش چجوری بگم با خونواده میرم

افرین درسته بوالا ب خودش میگم بابام اجازه نمیده بریم تهران میگن از همین شهر خودمون میخریم باهم میریم ...

چه طور گفتن داره؟

بگو نمیام میخواد عصبانی بشه جهنم توهم براش عصبانی شو

هرچی گفت بگو با پدرم هماهنگ کن خودتو بکش کنار 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

شما یه کاری بکن یه یخچال یا یه وسیله ی که مدنظرت هست همون مارک و همون مدل رو از مغازه بپرس از اتکا شهرتون هم سوال کن اگر دیدی گرون میدن به همسرت بگو پدرم راضی نشد و مثلا گفته خودم دوست دارم از شهر خودمون بخریم 

مگه برا مادرش طلا گرفت بفکره ناراحت نشدن شما بود؟؟؟؟ عزیزم این اشتباهو نکن اسمتو میزاره پخمه ها از م ...

خیلیی ممنونم ک گفتی همینو میخواستم دوستش الکی گفته درصد نداره پس داره مشخصه نداشته باشه هم روش اضافه میکنن متوجه شرم زرنگ بازی درمیاره میشه بگین چی بهش بگم هم ناراحت نشه هم بفهمه خونوادم نمیارن

اگر قراره همسرت اون پول رو برای خرید خونه ی مشترکتون یا ماشین یا طلای مشترک باشه مانعی نیست بالاخره ...

برای پس اندازه برای خودمون ولی ب اسم خودش 

اون وقت ب ضرر بابام میشه

بابای من اون قدراهم وضعش خوب نیس بیچاره میگرده ببینه قیمت کجا پایینه اون وقت من دارم میرم قسطی ک روش اضافه بشه برمیدارم☹️😮‍💨 ولی نامزدم میگه درصدی نداره

برای پس اندازه برای خودمون ولی ب اسم خودش اون وقت ب ضرر بابام میشهبابای من اون قدراهم وضعش خوب نیس ب ...

توی یه پست توضیح دادم برو سوال کن قیمت یه وسیله رو از بیرون و اتکا تویدیجی کالا هم نگاه کن، قیمت دستت بیاد بعد برو خرید، انشالله خدا پدرتو حفظ کنه و مشکلت حل بشه 

بگو پدرم وسیله خریده میخواد پیش قصد پول بده پس بده اونو یا به پدرت بگو زنگ بزنه بگیره

گفته ب کسی نگو اول بهش میگم پول ر برگردون پدرم متوجه شدن پول کمه و گفتن خودمون میخریم

خیلیی ممنونم ک گفتی همینو میخواستم دوستش الکی گفته درصد نداره پس داره مشخصه نداشته باشه هم روش اضافه ...

عزیزم شما وسیله هارو از تهران خرید میکنین بیارین شهرتون؟؟؟؟  میدونی چقد هزینه حمل و نقله اگه از تهران بیاری شهرتون؟؟؟؟؟ اونا هم نامزدت میندازه گردن خودت

خیلی رک بگو بابام گفت خرید جهیزیه بعهده منه و به خودم مربوطه چه جنسی و چه مارکی برا جهیزیه دخترم بگیرم با باباتم در میون بزار بگو اگه تماس گرفت به هیچ عنوان قبول نکنه..

عزیزم همسرت بچه فرضت کرده طلاها رو بنام خودش خربده دست مادرش انداخته کاغذ خالی رو بعنوان امانت دستت داده فاکتورو بده بخودش بگو مال خودش باشه طلا دست کیه کاغذم امانت دست خودش باشه

گفته ب کسی نگو اول بهش میگم پول ر برگردون پدرم متوجه شدن پول کمه و گفتن خودمون میخریم

اره همینو بگو 

بگو من همینطور که تو با خانواده ات مخفی نداری ولی از من پنهون میکنی 

منم با خانواده مخفی کاری ندارم 

اسی اینو آویزه گوشت کن هیچچچچچچ وقت پشت خانواده ات رو خالی نکن و چیزی مخفی نکن 

چه طور گفتن داره؟بگو نمیام میخواد عصبانی بشه جهنم توهم براش عصبانی شوهرچی گفت بگو با پدرم هماهنگ کن ...

اره همیم کارو میکنم زرنگ بازی درمیاره انگاری چشمش دنبال پول بابامه ولی در عوض ی قرون از بابای خودش نمیخواد

2810