2777
2789

سلام خانم ها اگه میشه ب عنوان ی خواهر راهنماییم کنید لطفا کسی رو ندارم 

قراره من و نامزدم جهیزیه عروسی بگیریم .

دوست نامزدم سپاهی هست .معرفی نامه داده ب نامزدم ک برین از اتکا بخرین وام ۵ ساله بدون هیچ درصدی تا سقف ۴۰۰ میلیون خرید. نامزدم گفت بیا جهیزیه خودتو از اینجا بردار منم گفتم فقط وسایل اشپزخونه میگیرم تا ۱۰۰ میلیونی ۱۰۰ میلیون رو دادم نامزدم .قراره بریم از اونجا خرید کنم.ما شهر دیگه هستیم میریم تهران.

ولی میترسم اونجا گرون بده

چون قسطی هست رو لوازم ها درصدی باشه اون وقت ب بابام ضرر ب نامزدم خوبه. چرا چون وام ازدواج رو نمیخوان خرج کنن پس اندازه واسه خودشون

ولی وامی ک دوستش داده با اون جهیزیه میخریم

وام ازدواج رو پدرم پرداخت میخوان کنن

نامزدم میگه ب کسی نگو

اگه اینجور باشه ب ضرر بابامه  ب نفع نامزدم

چون من ۱۰۰ میلیون دادم بهشون  طلا گرفتن واسه اینده

منم از اونجا ۱۰۰ میلیون وسایل برمیدارم پول پرداخت نمیکنم چون ۱۰۰ میلیون دادم نامزدم طلا خریدن ب دست من ولی ب اسم خودشون گفتن پیشت امانت باشه.

واقعا موندم چیکارکنم

اگه گرون باشه ارزش نداره برم

ولی چون قسطیه خوبه

نمیدونم با مبلغ قسطی میدن بهمون یا نقدی؟

چون دوستش گفته درصد نداره

من حالا پشیمون شدم حس میکنم نامزدم زرنگ بازی درمیاره و خونوادم همش میگن باهم میریم منم میگم ن با نامزدم میرم شهر دیگه ولی پشیمون شدم میخوام بگم ۱۰۰ میلیون منو بده چجوری بگم بهش برنخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی تو تاپیک هات اونقدر گفتیم پولو نده شوهرت 

شما اصلا کامنت ها رو میخونی؟

به نظرم شما شخصیت خیلی ضعیفی دارید که نمی‌تونید مقابل همسرتون باشید 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

نمیدونم چرا بدو بدو اختیار خودتون دست پسر میدین

مگه خانواده ندارین ک به اون میگین چطوری جهیزیه بخره

این وام خوبه بشرطی پول برای زندگی مشترک و مساوی ذخیره میشد نه برای اقا

و در اخر هم بگن من جهیزیه خریدم...

خرید جهیزیه بین دختر و خانوادشه

اصلا دلیلی نداره با اقا تصمیم بگیرین

مگه برا مادرش طلا گرفت بفکره ناراحت نشدن شما بود؟؟؟؟ 

عزیزم این اشتباهو نکن اسمتو میزاره پخمه ها از من گفتن بود..

برا پدرم که بازنشسته اس که حقوقش کارت بانک رفاه واریز میشه فروشگاه اتکا هم به اونایی که حقوقشون بانک رفاه پرداخت میشه تمام قسط لوازم خونگی و جهیزیه میده که یه یخچال ۵۰تومنی رو ۷۴تومن زده بودن... من میگم این خریتو نکن گربه محض رضای خدا موش نمیگیره به فکر جیب بابای خودت باش پسر مردم غریبس

احساس میکنم شما هنوز به همسرت اعتمادنداری پس چطور شریک زندگیت قرارش داذی، اون وامی که برداشته قراره ...

ن اعتماد دارم بهش.

وامی ک دوستش داده بهش با اون وام قراره جهیزیه دوتامونو بخریم.

وام ازدواج رو میگه پس انداز کنیم .

ولی شنیدم اتکا گرون میده درصد میره روش اون وقت ب بابای من گرون درمیاد من وسایل هارو ا

گرون بخرم نامزدم ببره قسط بده ب اون خوبه ن من

احساس میکنم شما هنوز به همسرت اعتمادنداری پس چطور شریک زندگیت قرارش داذی، اون وامی که برداشته قراره ...

تاپیکور قبلیشون رو بخونید 

همین همسرشون وام خودشون رو طلا خریدن دادن به مادرش!!

ایشون ۱۰۰تومن داده همسرش 

و ۳۰۰ قسطی از فروشگاه بیاره اگر قسط ها رو پدره بده اینطوری ۱۰۰تومن خودشون هیچی میشه عملا همسرش زرنگ بازی در آورده 

اگه همسرش قسط بده مسما فاکتور به اسم خودش میگیره 

تو سیاهه جهیزیه نمیاد بازم هم وسایل برای آقاست هم پولو گرفته

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
اسی تو تاپیک هات اونقدر گفتیم پولو نده شوهرت شما اصلا کامنت ها رو میخونی؟به نظرم شما شخصیت خیلی ضعیف ...

اره میخونم ولی وسوسه شدم پشیمونم دادم بهش طلا خریدن ب اسم خودشون میخوام بگم برگردون چجوری بگم؟

چجوری بگم با خونواده میریم پدرم اجازه نمیدن

2810