2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بهش بابات ناراحت شده نگو فاکتور و اینا فقط بگو الان چیکار کنیم بذار خودش راه حل پیدا کنه بگو هر ...

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم.قبول نکردن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن

اون یکی پیام رو پاک کردم این موند فقط

بابام

با صد میلیون تخت و مبلم میخواید بگیرید؟

یا پول اونو پدرت جدا میده؟

آخه تازگیا من واسه خواهرم رفتیم جهیزیه بخیرم قیمتا شدید بالا بود 

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
طلارو نده اصلا بگو اینو خریدیم برا پس انداز اما الان باید پول بابامو جور کنی بدیم

اگه بگه دوماه دیگه ۱۰۰ میلیون میدم چی قبول کنم؟؟

آخه دوماه دیگه طلا گرون بشه چی همون ۱۰۰ رو باید بهم بدن؟

یبار بردیش طلافروشی جلو فروشنده زشت شد که خواست اثبات کنه اندازه دستت نداشتن ، الانم بری بگی به اسمم ...

پس اگه اینجور باشه ب نامزدم میگم پول رو بده

آخه نمیخوام حتی بابامم بفهمه اون وقت نمیدن ب خودم

پس پول طلا هارو بگیرم ازش بگم طلا ها واسه پس انداز ایندس

اگه بگه دوماه دیگه ۱۰۰ میلیون میدم چی قبول کنم؟؟آخه دوماه دیگه طلا گرون بشه چی همون ۱۰۰ رو باید بهم ...

من کامل نخوندم بگو بابام تصمیم گرفته خودمون بخریم اگه گفت دوماه دیگه بگو نه طلاها رو بفروش پول بابامو بده دوماه دیگه طلا بخر 

الان ب سنگ گفته بودم قاناردی نیه باش تاپبیرسان آد مهم دییر اونون الینده مدرک یوخ فقط فاکتورو دا ورمه

پس ببرم بفروشم طلا فروش بگه ب اسم کیه بگم شوهرم میگه خودش بیاد چی مطمعنی نگاه نمیکنن ب اسم؟

با صد میلیون تخت و مبلم میخواید بگیرید؟یا پول اونو پدرت جدا میده؟آخه تازگیا من واسه خواهرم رفتیم جهی ...

۳۰۰ کل وام خودمه

۱۰۰ میلیون دادم طلا

۲۰۰ میلیون هم وسایل میگیرم و هم مبل و..

تا این استارتر نشنوه ک بیا طلاق بگیریم توافقی ول نمیکنه ببین من کی گفتم

من کامل نخوندم اصل مشکلشو نمیدونم ولی اگه قرار شد از اتکا خرید کنه باید بگه به قیمت بیرون حساب میکنم هر چی اضافه بود خودت باید پرداخت کنی مثلا اگه با صد تومن بیرون شیش تیکه میشه خرید ولی اتکا چهار تیکه ایشون باید همون شیش تیکه رو بردارن بگن پول ما بیرون اینقدر میشه خرید 

2810