2777
2789
عنوان

ب نظرتون نامزدم زرنگ بازی درمیاره تو وام

| مشاهده متن کامل بحث + 8789 بازدید | 495 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا بابای من بود همون روز اول کارت رو از دستم میگرفت بعد میگفت هر چی خریدیم با ۲تا بزرگتر میری اگرم ...

بابای من مهربونه همش میگفت باهم برن و منم میگفتم ن دیگه فهمیدم چجوری رفتارکنم

ععب نداره یگم یا پولش رو بده یا بریم فاکتور رو بزن ب اسمم بعد میدم ب پدرم لازم باشه میفروشن برای من ...

اره فاکتور ب اسم پذرت یا خودت بزن حتما 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
اره فاکتور ب اسم پذرت یا خودت بزن حتما

بببین عزیزم اینو فرستادم بین خوبه یا ن

عزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبانی شدن اجازه نمیدن و ناراحتن گفتن جهاز برای خونواده عروسه وظیفمونه با دست خودمون برات جهیزیه بخریم
پدرم قراره وسیله بگیره و خودم هم نمی دونم  قراره چیکار کنن. حق دارن پدرم هرچی بدن یا ندن لطف کردن..
خودشون هر چی مصلحت بدونه میخرن
 بهتره قبل فهمیدن پدرم پولو بزاریم سرجاش تاحرمت خانوادم حفظ بشه

بببین عزیزم اینو فرستادم بین خوبه یا نعزیزم با پدر و مادرم صحبت کردم قراره بریم از تهران بگیریم عصبا ...

بنظرم اگه بشه ک این کارو بکنید ک خوب میشه 

اما دیگه بنظرم منطقی اینه بیخیال شی و پی این قضیه رو نگیر چون الان بخوای طلا هم بفروشی احتمالا ضرر کنی 

پس پول رو نکیرم؟؟ بگم فاکتور بزن ب نامم بابام متوجه شدن طلا خریدن ولی فعلا ندیدن بریم:طلا رد بزن ب ن ...

ببین طلا با توعههه خیلی مهم‌نیست الان فاکتورش ب اسم کیه فاکتور هم بگیر ازش 

ی روز هم بزین تهران خرید ولی خب قبلش تحقیق کنید اگه ک برندی ک میخواین  ندارن بیخیال شین مثه همه با پول وام ازدواج جهاززز بخرین 

2810