خب دستآوردت چی هست؟ بستگی داره در چه زمینه ای باشه علمی باشه مثل بمب اتم که اسمش تو تاریخ ثبت شد ولی دست آوردش نسل بشرو به چیز برد یا مثلا هنری باشه چی باشه
با این معیار بسنج که خب که چی؟ فقط به نفع خودمه؟ به نفع بشریت هست یا نه؟ زندگی بقیه آدما رو بهتر میکنه یا ممکنه بدتر کنه؟ فقط خودتو در نظر نگیر جمعی فکر کن تو در برابر آدمای دورت و نسل های بعد از خودت هم مسئولی
هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ببین الان من خودم پایان نامم در مورد یه چیزی هست که مثل چاقو دو طرفه میمونه میتونه زمینه سواستفاده رو فراهم کنه ولی من هم نظرم رو ارائه دادم ولی طوری روش کار کردم که کسی به اون قسمت سواستفادش فکر نکنه ولی همینه دیگه اینکه از تکنولوژی و علم استفاده نکنیم که نکنه بعدا مایه فساد بشه دلیل خوبی نیست به خدا توکل کن و استخاره مکارم بزن تو گوگل خودت سه تا صلوات بفرست بگیر ببین کدوم آیه میاد معنیشو سرچ کن ببین خدا بهت چی گفته
هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.