2777
2789

این فکر که اگه به دستاوردم برسم دشمنم سثاستفاده زیادی ازش میکنه

منو داره دیوونه میکنه راه حلیم براش نیست که سواستفاده نکنه

و داره باعث میشه اون دستاوردمو بهش نرسم

این فکر وسواس فکریه یا فکر منطقیه یا فکر شیطانیه به جونم افتاده بنظرتون😔

خب دست‌آوردت چی هست؟ بستگی داره در چه زمینه ای باشه علمی باشه مثل بمب اتم که اسمش تو تاریخ ثبت شد ولی دست آوردش نسل بشرو به چیز برد یا مثلا هنری باشه چی باشه 

با این معیار بسنج که خب که چی؟ فقط به نفع خودمه؟ به نفع بشریت هست یا نه؟ زندگی بقیه آدما رو بهتر می‌کنه یا ممکنه بدتر کنه؟ فقط خودتو در نظر نگیر جمعی فکر کن تو در برابر آدمای دورت و نسل های بعد از خودت هم مسئولی

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

ببین الان من خودم پایان نامم در مورد یه چیزی هست که مثل چاقو دو طرفه میمونه می‌تونه زمینه سواستفاده رو فراهم کنه ولی من هم نظرم رو ارائه دادم ولی طوری روش کار کردم که کسی به اون قسمت سواستفادش فکر نکنه ولی همینه دیگه اینکه از تکنولوژی و علم استفاده نکنیم که نکنه بعدا مایه فساد بشه دلیل خوبی نیست به خدا توکل کن و استخاره مکارم بزن تو گوگل خودت سه تا صلوات بفرست بگیر ببین کدوم آیه میاد معنیشو سرچ کن ببین خدا بهت چی گفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم استخاره قبول ندارم نمیدونم چیکارکنم پیر شدم

با اساتید اون رشته مشورت کن که بهشون اعتماد داشته باشی

موفق باشی عزیزم دیگه اونقدری که در توانم بود سعی کردم راهنماییت کنم دیگه فقط میتونم برات دعا کنم بهترین تصمیمو بگیری ❤️🌺✨