2777
2789
عنوان

کسی که زشته با چه عملایی از این رو به اون رو میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دماوند هستم تو دماوند رفتم کارش عالیه

میشه آدرس یا اسم مطبشون بهم بگی لطفا 

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نمیدونم شاید یکی ان فقط اسماشون وعوض میکنن شایدم میکرو طبیعی تره

میشه شمام اگه جای خوبی میشناسی بهم بگی تهرانم ولی اصلا بلد نیستم اینجاهارو

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
من آرایشگاه رفتم آرایشگاه گل یاس تو گیلاوند

مرسی عزیزم

چرا گاندی نورانی نبود😂

گاندی مگه مسلمون یود که نماز شب بخونه😳😳

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
گاندی مگه مسلمون یود که نماز شب بخونه😳😳

یعنی فقط مسلمونا خوبن وهر کی نماز شب بخونه؟گاندی از صدتا اینا که نماز شب میخونن بهتر بود که اگر نبود آوازه ش تو جهان نمیپیچید

این از اون حرفا بودا 

تجدید نظر کن

یعنی فقط مسلمونا خوبن وهر کی نماز شب بخونه؟گاندی از صدتا اینا که نماز شب میخونن بهتر بود که اگر نبود ...

من راجب انسانیت حرفی نزدم. دوستان گفتن نماز شب باعث نورانی شدن چهره میشه. شما گفتین پس چرا گاندی نشد. منم گفتم مگه نماز شب میخوند ؟؟

بحث سر نمازشب و نورانیت بود  نه انسانیت. 

نیاز نیست جبهه بگیرید. کافبه. مطلب را دریابید 

موفق باشید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من راجب انسانیت حرفی نزدم. دوستان گفتن نماز شب باعث نورانی شدن چهره میشه. شما گفتین پس چرا گاندی نشد ...

مگه من راجع به انسانیت حرف زدم گفتی با عمل صالح آدم نورانی میشه گفتم مگه گاندی که صالح بود نورانی بود همین شب بخیر خانیووووم😂

مگه من راجع به انسانیت حرف زدم گفتی با عمل صالح آدم نورانی میشه گفتم مگه گاندی که صالح بود نورانی بو ...

من چیزی نگفتم. دوستان راجب نماز شب حرف زدن. اصلا کلا پیام هارو. نویسنده ها و پس و پیش میبینید 

روز شمام خوش