2777
2789
عنوان

دوست سمی

55 بازدید | 5 پست

دوست که نه همکلاسی که تو اکیپمونه

چن روز پیش شو رشته های ورزشی داشتیم یکی از بچه ها کاراته میرف یکی نین جوتسو یکی کیک بوکسینگ

بعد داشت اونارو مسخره میکرد گفت اینم شد رشته با هوا هم درگیری و مشت میزنی 

رشته مثه شنا پینگ پونگ(رشته هایی که خودش میره باشگاه)

بعد من از بین درسا فیزیکم ضعیفه یکم که اونم کلاس گرفتم دارم بهتر میشم توش

بعد معلمه امتحان گرفته ازم پرسید چند شدی چطور دادی(کلاسامون فرق داره من تجربی ۱ اون تجربی ۲)

بعد گفتم چطور گفت اخه سطح فیزیک منو تو یکیه داغونی مثه من😐

بعد گفتم کامل شدم بعد گفت خب پس منم کامل میشم😐

پشمام ریخته نمیدونم چی کنم با این بشر خیلی رومخ و بی اصالت و پروعه

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه

😂😂😂😂

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

منم از این رفیقا داشتم که خیلی پرو و از خود راضی بودن 

یا مثلاً یکیشون طوری رفتار میکرد انگار من نوکرشم اینو بیار اونو ببر ....

خیلیییی پرو بود دستور میداد انگار مثلاً سیندرلاست

پیشنهاد من اینه تا میتونی ازش فاصله بگیر و دور شو ، کلا جوابشو نده هیچی نگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم از این رفیقا داشتم که خیلی پرو و از خود راضی بودن یا مثلاً یکیشون طوری رفتار میکرد انگار من نوکر ...

نه اونجوری دستور بده نیست جرئت نداره میدونه میرینم بهش

ازین ادماس که ارزش کار بقیه رو میارن پایین متنفرم ازین ادما

همه خوبن مگر اینکه خلافش ثابت شه، همه چیز متقابله برای من، احترام میذاری احترام میبینی و بلعکس دنیا خیلی جای قشنگیه
نه اونجوری دستور بده نیست جرئت نداره میدونه میرینم بهشازین ادماس که ارزش کار بقیه رو میارن پایین متن ...

آره منم از این دوستا داشتم که همه رو مسخره میکرد و فکر میکرد از دماغ فیل افتاده ...

تنها راهش اینه همش خونوکش کنی شده باهاش دعوا کن کلا رابطتو قطع کن باهاش