2777
2789
خداراشکر میگم منم زایمانم تو دو ساعت انجام شد ، تا ماما همراه بیاد برسه بهم کلا نیم ساعت آخر زایمان ...

من حتی معاینه نمیزاشتم پرستار انجام بدن گفتم خودشون باید بیان خودش اومد و انقدر مهربون بود و کمکم کرد مثل مادر بود انقدر دلسوز 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتی معاینه نمیزاشتم پرستار انجام بدن گفتم خودشون باید بیان خودش اومد و انقدر مهربون بود و کمکم کر ...

واسه من ماما همراه گفت وقتی سه سانت شدی زنگ بزن تا بیام 

و من خیلی یهو از دو سانت شدم شش سانت و تا زنگ بزنم بیاد فول بودم ، یک ربع بعد تماس من اومد ولی من خیلی زود دهانه رحمم باز شد

ولی همراهم بود واسم دلگرمی بود 

واسه من ماما همراه گفت وقتی سه سانت شدی زنگ بزن تا بیام و من خیلی یهو از دو سانت شدم شش سانت و تا زن ...

من معاینه تحریکی انجام داد و گف خیلی خوب پیشرفت کردی و زود تموم شد ولی اونایی که با من بستری شدن بچه سوم یا اولشون بود یکیشون سزارین شد اخر ماما نداش بعدی هم خیلی درد کشید بچش تو شیشه گذاشتن نفس تنگی داش

من معاینه تحریکی انجام داد و گف خیلی خوب پیشرفت کردی و زود تموم شد ولی اونایی که با من بستری شدن بچه ...

معاینه تحریکی خیلی خوبه واسه منم گمونم انجام دادن که انقد زود باز شد 

خدا حفظش کنه کوچولوت را 

2810