لعنت به نیش و کنایهای بقیه که باعث آمده خاطرمون میشن
بهش فکر نکن جوابم نده
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره تحرک نداشته باش پودرای اشتها آور بخور به جاش مثل جوانه گندم
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
نه حتما ادامه بده. چون اگه فقط بخوری چاق شی همش میره تو شکم پهلو بدهیکل میشی. پیاده روی برو ورزش سبک بکن. بعد که اومدی خونه یه لیوان شیرموز با یه صبحانه مشتی بزن. کلی هم وزن میگیری
لعنت به نیش و کنایهای بقیه که باعث آمده خاطرمون میشن بهش فکر نکن جوابم نده
وای دقیقا سه شب پیش یه بی فرهنگ فضولی یه چی در مورد ظاهرم به مامانم گفت شبش دو بار شدید گریه کردم از فردا صبحشم کل بدنم درد گرفته بود و همش گریم می گرفت بی دلیل مثل افسردگی .. درسم نتونستم بخونم تا امروز 😢 واقعا مردم چرا تو ظاهر نظر میدن نمیدونم ..
لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛