2777
2789
عنوان

مامان بابام نمیزارن طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی از اولی جدا شدی باعجله ازدواج دوم کردی الانم باعجله طلاق میخوای، یک استراحت و تمرکزی به زندگیت بده، چه خبره انقدر عجله، یک مقدار به حرف مامان بابات هم فکر کن، شاید نحوه برخورد خودت با همسرت ایراد داره ، من نمیگم بمون و بسوز، میگم عجله نکن بشین فکر کن مشاوره برو، بعد برای زندگبت تصمیم بگیر

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

اون اقایونو نمی‌شناسم ،ولی بنظرم خودت یه خورده روی کیسای ازدواجت بیشتر فکر کن،بنظرم هنوز به اون پختگی واسه ازدواج نرسیدی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

اون اقایونو نمی‌شناسم ،ولی بنظرم خودت یه خورده روی کیسای ازدواجت بیشتر فکر کن،بنظرم هنوز به اون پختگ ...

بخدا طرفم مشکل داره.اشتباهم این بود ک ازدواجم سنتی بود و ب حرف خانوادم گوش کردم

کسی که مهارت زندگی مشترک نداشته باشه، نوع ازدواج کمکی بهش نمیکنه 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
پس راحتی..حتما جدا شو ...بعدم برو ادامه تحصیل بده دیگه م ب این سریعی ب ازدواج مجدد فکر نکن

میدونی.غیر من دوخواهر کوچیکتر دارم.تو محیط کوچیک زندگی میکنم‌می ترسم طلاق بگیرم برای خواهرهای کوچیکترم بد شه..خونوادم انگار می ترسن من بترشم.درحالی همه چیم نرماله

تو میخوای زندگی کنی،عجله نکن،همه چیو سبک سنگین کن،واسه حفظ زندگیت بجنگ طلاق مال وقتیه که دیگه هیچ روزنه ای از امید نیست

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

کسی که مهارت زندگی مشترک نداشته باشه، نوع ازدواج کمکی بهش نمیکنه

با این آدمی ک من زندگی میکنم هیچ کی نمیتونه بسازه.واقعا چرا قضاوت میکنین.شوهرم حتی ب اینکه کدوم ارایشگاه برم گیر میده.تو یخچال اگه آبمیوه تو پارچ کم شده باشه میگه برای کی ریختی بخوره!خونه مامانم هم با التماس میبره

ازدواج اولی و کی کردی کی طلاق گرفتی بعد کی وقت کردی به دومیه فکر کنی و انجام بدی و در أخر بخوای باز طلاق بگیری حالت خوبه شما اصلا

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺