سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
من هفته ۱۱ بارداری هستم و تو سونوی ان تی متوجه شدیم که عدد ان تی برابر با ۶ هست و تیغه ی بینی هم به سختی دیده شده ، بابت همین پیش دکتر محرابی در سعادت آباد تهران cvs انجام دادم و تا یک ماه آینده جوابش آماده میشه
نه تو اقوام من نه تو اقوام همسرم تا به حال کسی دچار سندروم یا تریزومی نبوده ، لازم به ذکره که من و همسرم با هم نسبت فامیلی داریم و پسرخاله دخترخاله هستیم و پیش چندین مشاور ژنتیک هم رفتیم و خطری برامون نبوده ولی آزمایش ژنتیک رو به دلیل اینکه خیلی خیلی هزینه ی زیادی داشت نتونستیم انجام بدیم و مشاوران ژنتیک هم خیلی واجب ندونستن
سوال من از شما عزیزان این هست که آیا شما یا اطرافیانتون تجربه ای مشابه تجربه ی من داشتین؟
اگر بله حال روحیتون در این یک ماه انتظار تا جواب بیاد چطور بود ؟
جواب برای شما چی بود خوب بود یا بد؟
جنینتون سالم بود ؟ یا خیر و سقط کردید ؟
(داخل پرانتز برای کسانی که نمیدونن cvs چی هست توضیح بدم :
cvs از پرزهای جفت نمونه برداری میکنن و کروموزوم هارو بررسی میکنن و در هفته های ۱۱ تا ۱۳ بارداری انجام میشه و خطر سقطش کمتر از آمنیوسنتزه و جوابش قطعی هست ،
ولی آمنیوسنتز در هفته های ۱۵ تا ۱۸ انجام میشه و از آب پشت گردن جنین نمونه برداری میکنن و خطر سقط داره و این هم جوابش قطعی هست ،
آزمایش سلفری هم مثل آزمایش خون انجام میشه و جوابش قطعی نیست )
من نمونه گیریم رو خانم دکتر سحر محرابی در سعادت آباد انجام دادن و نمونه هامو تحویل آزمایشگاه پارسه در صادقیه دادیم ، که هزینه ی نمونه گیری و ویزیت و لوازم لازم نمونه گیری در مطب دکتر محرابی برای من شد ۳ میلیون و هزینه ی آزمایشگاه هم شد ۳۴ میلیون تومن که مجموعا ۳۷ میلیون شد.
لطفا برای نی نی من دعا کنید که سالم باشه و جواب آزمایش خوب باشه ، منم جواب رو میام در ادامه ی همین تاپیک میگم