2777
2789
من همینچین حرفی نزدم عزیزم فقط برام جالبه ۵صفحه اس بنده خدا داره جواب پس میده😂

تبادل نظره دیگه داریم صحبت میکنیم 

فرض کن فقط مثلا اسم غذا میگفتن جذابیت نداشت که اون موقع تایپک ها

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماکارونی رو ما دم میکنیم و رب ابنا میزنیم.ابن فرق داره .طعمشم خیلی متفاوته

آخه اینا توی خمیر یه چیزی گذاشتن 

شما اونو چیکار میکنی؟

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

آخه اینا توی خمیر یه چیزی گذاشتن شما اونو چیکار میکنی؟

من با ماکار ونی گوش ماهی درست میکنم.و گوشت چرخی که اماده کردمو همینجوری میریزم روش.داخل چیزی نمیزارم.چون راحتتره و فرقی هم نداره

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
آخه اینا توی خمیر یه چیزی گذاشتن شما اونو چیکار میکنی؟

بالا گفتم او نا با خمیر درست میکنن اما ذائقه ما بکم فرق داده با ماکارونی خیلی خوشمزه تره واقعا

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
برو تاپیکو یه بار دیگه بخون کامنت آخر به من میگه تو خوشحالی 😐😐😐😐که جاریت رو میخواد طلاق بده

اره عقده ای ک بیش نیس چون شخصیت ندارن همچی میگن ببین منم میگم خوشحالم چراچون کارش این بود ولی شوهرش اصلاب هیجاش نبود هربارمیبخشید ابروبرده ازکل طایفه شوهرم خیلی مومن اسم رسم دارن توشهرمون ولی الان چون بامرد همسایه بودمجبورشدلو بره دوربیناچکش کردن ک چقدر هرشب خونشون میومد درنبودشوهرش من همیشه بشوهرم میگفتم چراادم نیمشه بااین همه سختی ک کشیده خون پدربی کسو کاربودالان دررفاه پول مسافرت شوهرمتعد؟ولی خب الانم توبلاتکلیفیه بعضی کقتا باید خوشحال بشی ازایانکه یه هرزه جدامیشه ازت

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

اره عقده ای ک بیش نیس چون شخصیت ندارن همچی میگن ببین منم میگم خوشحالم چراچون کارش این بود ولی شوهرش ...

عزیزم یه سوال برام پیش اومده الان طلاق گرفتن؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
عزیزم یه سوال برام پیش اومده الان طلاق گرفتن؟

نه هنوز مهرمیخاد۱۱۴تاس وکیل گرفته زنیکه هردووکبل گرفتن ولی انگاروکیل برادرشوهرم برازنش  داره کارمیکنه ازبس هرچی میگه ب نفع متهمشه تعجب شده براهمه خیلی ساله ازشوهرش میخاس جدابشه ۶سال پیش ک رفت قهرمیگف یکم پول بسیارم ناچیز یودمیگف بده طلاقم بده باز شوهرش میرفت بزور میکشوند میاوردش هررزو اینکارش بود تاکه هربار بخشیدش شوهرش خرابکاریش و دیگه علنامردمیاوردتوخونش متاسفانه شوهرش عاشقشه ومنتظر ک برگرده ولی اون هروزخراب ترمیشه

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی