2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فرمانده سپاهم بگو

خاک تو سرت چرالودادی امشب میان ترورت میکنن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
خدانکشتت 😄😃ازچی جاماندم فرمانده؟

😂از سپاه دیگ خنگول

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
من تازه عقدم وام ازواج دادن بهموندوست نامزدم سپاهیه از اونجا وام ۵ ساله بدون هیچ درصدی تا سقف۴۰۰ میل ...

ببین عزیزم فروشگاه اتکا تنوع کالا نداره فقد یهو ی برند داره چند تا وسیله خونه....اینطوری نیست که هر برندی بخوای داشته باشه اما قسطاش بدون بهره هست تقریبا 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
من تازه عقدم وام ازواج دادن بهموندوست نامزدم سپاهیه از اونجا وام ۵ ساله بدون هیچ درصدی تا سقف۴۰۰ میل ...

بر

وسایلش معمولا گران‌تر میوفته.

ولی اگه با پولت میخوای کاری کنی که میدونی خوبه خب برو انجام بده.

ما نمیتونیم بگیم حتما انجام بده یا نده

خاک تو سرت چرالودادی امشب میان ترورت میکنن

ع وا خاک تو سرم شد😂😂😂

ننه الهی خیر نبینه هرکی منو تلور کنه😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

اتکا به نظر من لوازم خونگی رو گرون میده 

اصلا دوستش ندارم

خیلی تنوع هم نداره

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

ببین عزیزم فروشگاه اتکا تنوع کالا نداره فقد یهو ی برند داره چند تا وسیله خونه....اینطوری نیست که هر ...

اعه واقعا؟ تهران هستین شما؟

دوستش گفت تنوع کالا خیلی بالاس دوره باید بریم تو شهر خودمون اتکا هست ولی خب خوشم نیومد

هییالان اعصاب ندارم میدونی وقتیداینجوریم یچی میگم بلکم خودم بخندماز حرفم

یک لکه زشت کل صورت رو زشت میکنه 

نمیشه بگیم این صورت کلا زشته 

چون فقط همون لکه کوچیک زشت بوده 

موفق باشی 

2810