2777
2789
عنوان

سرپرستی یک کودک

74 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان من الان باردارم اما همسرم اسرار داره برای اینکه نه بچمون تنها بمونه نه من برای بارداری اذیت بشم علاوه بر دخترم که توراه یه بچه دیگرو هم به سرپرستی بگیریم، وضعیت مالیمون خوبه دوتا بچه رو میتونیم راحت بزرگ کنیم. از طرفی حامی مالی هم داریم هم پدر خودم هم پدر شوهرم حواسشون هست .

با چند تا بهزیستی حرف زدیم گفتن اگر بخواییم بچه رو بهمون میدن اما یه کچولو میترسم اون بچه نارحت بشه که خودمون بچه داریم چون واقعا نمیخوام شیرخوار بگیرم از دو و نیم سال به بالا باشه که تربیتش هم دست خودم باشه هم بچه ها بتونن هم بازی هم باشن .

قصدم جدیه لطفا مسخره نکنید 

ولی نوزاد بیاری باهم بزرگ میشن احتمالا بتونی بهش شیر بدی ک خیلی بهتره و خواهر برادر شیری هم میشن

فکر کنم بخودتم محرم بشه اگه پسر باشه

و اینکه خواسته هاشون یکی میشه 

من الان‌میگم کاش میرفتم دکتر برای دوقلو اقدام‌میکردم بجای اینکه دوتا با فاصله کم دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کار خوبی میکنیولی اگه میخوای بیاری همون نوزاد بیارچون ۲ ساله بیاری با بچه نوزاد نمیتونی ب بزرگه ...

آخه میخوام اونقدر باشه که برای دستشویی اینا یاد دادن بهش آسون تر باشه ،اونقدر برام سخت نمیشه آخه قرار شد شوهرم چند هفته ی اول کامل بمونه خونه بعدشم سرکارش رو مدتش رو کم تر بکن 

2805
ولی نوزاد بیاری باهم بزرگ میشن احتمالا بتونی بهش شیر بدی ک خیلی بهتره و خواهر برادر شیری هم میشنفکر ...

خب اینم هست ولی خب دختر مد نظرمه جفتشون یه مدرسه برن بنظر خودم بهتره اما تو بهزیستی یدونه پسر کوچولو دیدیم خیلی شیرینه شاید اونو به فرزندی بگیریم 

آخه میخوام اونقدر باشه که برای دستشویی اینا یاد دادن بهش آسون تر باشه ،اونقدر برام سخت نمیشه آخه قرا ...

ببین من تجربه دارم و اگه دوست داری قبول کن

بچه من ۲سالو۴ ماهش بود دومی اومد. خیلی روزای سختی بود

بچرو میزد. یلحظه نمیتونستم تنها بزارم کوچیکرو

باید باهاش بازی کنی. چیز میز یادش بدی. بعد کوچیکه گریه میکنه وسط بازی میری سراغ اون ب بچه لطمه میخوره

و خیلی چیزای دیگه. بعد بچه خودتم نیست یهو عصبی میشی یچیزی میگی و ناراحت میشی

مثلا یلحظه احساس پشیمونی کنی .خیلی وجدانت اذیت میشه

بنظر من نوزاد بیار ک‌مثل دوقلو بزرگ شن

دقلو هم خیلی سخته ولی از فاصله هم خیلی بهتره

ببین من تجربه دارم و اگه دوست داری قبول کنبچه من ۲سالو۴ ماهش بود دومی اومد. خیلی روزای سختی بودبچرو ...

مرسی که گفتی ،بخواطر همین میخوام کوچیک بگیرم تربیتش با خودم باشه یه وقت کاری ازش سر نزنه 

خب اینم هست ولی خب دختر مد نظرمه جفتشون یه مدرسه برن بنظر خودم بهتره اما تو بهزیستی یدونه پسر کوچولو ...

بببخشین شرایطش چیه 

چیزی باید بنامش کنی حتما؟ 

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد