2777
2789

بنظرتون کارم درسته؟

شهره خودم اوردم ازاد ولی احساس میکنم ماله این شغل نیستم اخه سخته خیلی 

میخام یه سالن زیبایی بازکنم 

چیکار کنم بنظرتون اگه برم پرستاری میترسم پشیمون شم اگرم نرم دلم نمیاد رشته ی پر طرفداریه میشه کمکم کنید 🥲 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو سمت کاری که بهش علاقه داری اینطور موفق میشی

/🌸پریاهستم🌸دترشمالی/به پشت سرم که نگاه میکنم روزایی رو میبینم که اگه خدانبود هیچوقت نمیتونستم بگذرونمشون🌾// آدم ازچیزی غنی باشه فخرنمیفروشه آدمها اندازه کمبودهاشون پزمیدن...!                 

دلت چی میگه ؟

سالن باز کنی ب نظرت مشتری داری؟

میتونی مواد و وسایل اولیه رو تهیه کنی ؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

شهرِ خودم

مالِ این شغل

رشته ی پر طرفداریه ولی خب کار سخت و درآمدش پایینه

بدنت هم فرسوده میشه

ولی سالن بزنی طرف میاد پول یه ماه کارکردن پرستار رو میده برای یه رنگ مو، آخرشم قربون صدقت میره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

فکر نکن سالن باز کردی مشتری سرازیر میشه تو سالن! 

الان هیچکس گذری سرشو نمیندازه بره تو ی سالن صورتو موهاشو بسپره دست کسی

کلی باید زحمت بکشی پیج بزنی لاینهایت فعال و حرفه ای باشن تا کم کم مشتری بیاد

اگر میخوای بری تو کار ارایشگری دوسه سالی توی ی لاین فعالیت کن مشتری جمع کن حسابی بعد سالن بزن

وگرنه همون اول سالن بزنی سرسال نشده جمع میکنی

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
فکر نکن سالن باز کردی مشتری سرازیر میشه تو سالن! الان هیچکس گذری سرشو نمیندازه بره تو ی سالن صورتو م ...

شهرمون کوچک کلا سه سالن خوب داره ک همه لاینا فعاله

هرکی تو فامیل ما رفت پرستاری بعد چندسال استفا داد

دیگه خودت تا ته خط رو برو

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من پزشکی ازاد هم بیارم نمیرم چه برسه به پرستاری ازاد

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

میشه قانعم کنی چرا

من خودم اتاق عمل علوم پزشکی ارتش اوردم ولی حالم از محیط بیمارستان بهم میخوره میخوام برم زبانمو ادامه بدم شاید از نظر خیلیا دارم لگد میزنم به بخت خودم ولی تعهد سی ساله اینکه کل زندگیت تو یع اتاق با بیمار باشی نفرت انگیزه 

2810